Abraham slaat trom bij Rudi Hulsebos

Bij Rudi zijn het vandaag letterlijk de toeters en bellen die zijn vijftigste verjaardag inluiden. Niet alleen is zijn tuin versierd, zijn medemuzikanten van Apollo lieten ook nadrukkelijk van zich horen. Ze plaatsten ook onderstaande digitale spandoek:   

Rudi Hulsebos
Likdoorns en platvoeten ’t is geen idool;
Hij gaat met 50 nog steeds naar school.
Slaat de bekkens altijd met veel ijver;
Ben je hem kwijt dan staat ie bij de vijver.
Rudi staat altijd voor je klaar;
Ook de volgende 50 jaar.

Namens de familie en vrienden, van harte gefeliciteerd en op naar de 100!

 

jb ruud hulsebos50 

Gerelateerde berichten

  • Peter Butcher ziet Abraham7 september 2015 Peter Butcher ziet Abraham Feest van en voor Peter Butcher. De Gorenaar is afgelopen weekend 50 jaar geworden. De doorgewinterde wandelaar en orthodontisch technieker vierde deze mijlpaal met vrienden en familie, […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Erik Cent ziet Abraham29 maart 2012 Erik Cent ziet Abraham Erik Cent is vandaag 50 jaar geworden. De voormalig profwielrenner uit Goor, die twee keer uitkwam op de Olympische Spelen, kreeg gisteravond een mooie Abraham in zijn tuin. De buren en […]
  • Wilco Broer ziet vandaag Abraham10 januari 2013 Wilco Broer ziet vandaag Abraham Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een […]
  • Groot feest bij Gelen….16 september 2015 Groot feest bij Gelen…. Groot feest bij de familie Gelen uit Goor. Maar liefst vier jarigen deze week; Henriëtte, Fons, Bernadette en Theo. Het grootste feestvarken is Theo, die de bijzondere leeftijd van 50 jaar […]