Hockeyvrouwen naar nacompetitie

De hockeydames van GMHC mogen zich opmaken voor de nacompetitie. Hierdoor heeft de equipe van Rens van Zoelen nog altijd uitzicht op promotie naar de derde klasse. Zondag werd Holten in de laatste speelronde aan de zegekar gebonden. Voor de mannen is het seizoen over. 

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • “Dit verwacht je niet”16 december 2010 “Dit verwacht je niet” Een dag na de overval is de Kruidvat vandaag gewoon toegankelijk geweest voor het publiek. Toch was het toch wat onwennig voor het personeel en de klanten. De gewapende overval […]
  • Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis14 juli 2017 Voorstelling over Goorse schrijver Kopland komt thuis Een speciale voorstelling geïnspireerd op het werk van de in Goor geboren schrijver en dichter Rutger Kopland komt naar Goor. De co-productie van de theatergroepen Gouden Haas […]
  • Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH26 april 2016 Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en […]
  • Judoka Tuitert zegeviert in Coevorden10 juni 2014 Judoka Tuitert zegeviert in Coevorden Jarno Tuitert (foto) heeft afgelopen weekend een gouden plak behaald bij het Drenthe's Veste judotoernooi. De Goorse judoka van judovereniging 't Höfke Diepenheim was in de klasse tot 27 […]
  • Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep11 september 2018 Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep De Bigband Kiev en dansgroep Kralytsa komen volgend jaar april naar Goor voor in het kader van een culturele uitwissling én het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Apollo. De Bigband en […]