Maat domineert duivenvlucht Chimay

Andre Maat heeft de duivenvlucht vanaf het Belgische Chimay op zijn naam gebracht. De duivenmelker zag de zijn winnende duif de bijna 290 kilometer afleggen met een gemiddelde snelheid van iets meer dan 112 kilometer per uur. Bij de Goorse postduivenvereniging De Reggevliegers eindigde Hans Leloux deze week als tweede. De dochter van winnaar Andre Maat, Marga Maat, zag haar eerste duif als derde binnenvliegen. Zij bezet ook de negende stek in de ranglijst. Arend Scherphof werd vierde. De Markelose combinatie Kuipers bezet de vijfde plaats. Het was de vierde vlucht voor oude duiven van dit seizoen die ondanks de moeilijke klimatologische omstandigheden goed verliep en snel werd afgelegd.

duivenbreed

 

Gerelateerde berichten

  • Vrienden stimuleren Eddy’s acceptatie13 oktober 2012 Vrienden stimuleren Eddy’s acceptatie Eddy de Vries bereikte op 10 oktober de leeftijd van 60 jaar. Je zou het niet zeggen als je deze slanke sportieve man ziet fietsen en lopen, maar hij zegt het zelf ook niet. Eddy heeft de […]
  • Bigband Festival voor goede doelen23 april 2011 Bigband Festival voor goede doelen Het Bigband Festival, komende maandag in het Goorse centrum, steunt dit jaar twee goede doelen. Een vijftigtal klassieke auto's staat tentoongesteld en tegen betaling kan er mee worden […]
  • Gorenaar opgepakt voor gewapende overval1 juni 2012 Gorenaar opgepakt voor gewapende overval De gewapende overvaller is opgepakt. Een arrestatieteam van de politie heeft de man van 42 jaar uit Goor vanmiddag ingerekend. Hij is een bekende van justitie. De man werd gisteren […]
  • Goorse Thomas, van Delhi naar Silicon Valley24 maart 2017 Goorse Thomas, van Delhi naar Silicon Valley Ondernemer en voormalig Gorenaar Thomas Neurink (foto) staat met zijn onderneming Branders op het punt om zijn neus aan het venster te drukken in het bekendste innovatiegebied ter […]
  • Klaassen verliest bekerfinale met Het Ravijn22 maart 2015 Klaassen verliest bekerfinale met Het Ravijn Lieke Klaassen is er met de waterpolodames van Het Ravijn niet in geslaagd om de KNZB-beker te winnen. In de finale in het Sloterparkbad in Amsterdam was ZVL  vandaag na strafworpen te […]