GFC begint weer met ukkendagen

GFC organiseert woensdag de eerste van drie ukkensnuffelmiddagen bij Oudste Goorsche. De middag begint om 14.00 uur. Kinderen van 4 tot en met 7 jaar, die mee willen doen, kunnen zich vanaf 13.45 uur inschrijven. Op deze middag is ook de FC Twente Kidsclub aanwezig.

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest oefenduel van Hengelo9 januari 2011 Hector verliest oefenduel van Hengelo Hector heeft haar eerste wedstrijd van het nieuwe jaar verloren. De ploeg van trainer Ate Relker ging met 3-1 onderuit in en tegen Hengelo. Hengelo bezet de zevende plaats in de derde […]
  • Gorenaren doorstaan eerste Vierdaagsedag20 juli 2010 Gorenaren doorstaan eerste Vierdaagsedag De eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse heeft geen Goorse slachtoffers geĆ«ist. Zeker twintig wandelaars uit het Twentse Haagje waagden zich dinsdagmorgen voor het eerst aan de dertig, […]
  • Het goede gevoel…9 maart 2014 Het goede gevoel… Een muzikale topavond gisteravond in de Reggehof met Eric Jan Overbeek in de hoofdrol. Mr. Boogie Woogie was terug in Goor en dat gaf de dik 400 bezoekers en de tienkoppige band een […]
  • Veel kritiek op afschaffen paardenmarkt. Wat vindt u?21 november 2019 Veel kritiek op afschaffen paardenmarkt. Wat vindt u? Het afschaffen van de paardenhandel en het verplaatsen van het evenement naar september, wordt op diverse platforms hevig bekritiseerd. Met name het om zeep helpen van de eeuwenoude […]
  • Hector bestraft door de KNVB5 oktober 2013 Hector bestraft door de KNVB Hector heeft van de KNVB een boete gekregen van 200 euro, terwijl het vierde team vijf punten in mindering heeft gekregen. Dit naar aanleiding van de ongeregeldheden een paar weken geleden […]