Ruud en Linda geven elkaar Ja-woord

Vanmorgen zijn Ruud Brunnekreef en Linda Boswinkel getrouwd. De vrienden en vriendinnen zien uit naar het feest, dat volgend jaar wordt gevierd. Hierbij feliciteren zij het kersverse bruidspaar van harte en wensen hen veel geluk.

jb ruud linda getrouwd

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper17 oktober 2016 Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper Het gaat ook dit seizoen goed met de zaalvoetballers van vv Twenthe. De Goorse ploeg gaat halverwege oktober aan de leiding in de eerste klasse. De ploeg zette directe concurrent Almelo FC […]
  • Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd12 oktober 2021 Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd Na een jaar van leemte in de clubkantines was het afgelopen week ook weer tijd voor de algemene ledenvergaderingen bij onder meer vv Twenthe en GFC. Bij de Oudste Goorsche werden […]
  • Dynacup-jongens kampioen19 april 2010 Dynacup-jongens kampioen Het jongens-team van het zogenoemde Dynacup heeft op overtuigende wijze de titel binnen gehaald in de klasse B1. De ploeg onder leiding van trainer Koudijs bestaat uit spelers van het […]
  • KNMI waarschuwt voor veel neerslag26 juli 2014 KNMI waarschuwt voor veel neerslag In Overijssel wordt de komende uren veel neerslag verwacht die mogelijk gepaard gaat met hagel en onweer. Omdat de buien zich langzaam verplaatsen kan lokaal veel regen vallen. In de kop […]
  • Cabaret en muziek bij De Zon29 april 2016 Cabaret en muziek bij De Zon Het is rustig op de Goorse evenementenkalender voor wat betreft de activiteiten in het komende weekeinde. Het podium van De Reggehof blijft leeg maar wie toch wil genieten van cabaret en […]