Goorsche wijn voor Goudt

goudatewiljanwijn

Jeroen Goudt heeft vanavond in een buitengewone raadsvergadering afscheid genomen als burgemeester van de Hof van Twente. De interim-burgervader kreeg van de stichting Goor 750 jaar de eerste kist jubileumwijn aangeboden. De vier speciale wijnen zijn vanaf morgen te koop bij Wiljans Wijnhuis. Ate Brunnekreef sprak namens de stichting en bracht daarmee een Goorse tint aan de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst in het Goorse gemeentehuis waren er lovende woorden voor Enschedeër Goudt over zijn periode van 27 maanden als interim-burgemeester.

Met name de wijze waarop hij de interne organisatie heeft hervormd, werd geroemd. Namens de raad sprak Hannie Rohaan, vanuit het college nam loco-burgemeester Eshuis het woord. De Twentse Burgemeesterskring was vertegenwoordigd door de Hengelose burgemeester Schelberg. Ank Bijleveld, commissaris van de Koning, sprak eveneens haar waardering uit voor het werk van Jeroen Goudt die de Hof zelf een ‘warm bad’ noemde en opvallende lovende woorden had voor de Goorse burgemeesterssecretaresse, Monique Zweers. Komende woensdag wordt Ellen Nauta geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van de Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo4 september 2019 Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo Een 62-jarige Gorenaar is gisteren betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de Flevoweg bij Ermelo. Een 19-jarige man uit Apeldoorn kwam daarbij om het leven nadat hij frontaal in […]
  • Huijgen wint Goorse Tourpoule na bijzondere uitreiking26 juli 2015 Huijgen wint Goorse Tourpoule na bijzondere uitreiking Michiel Huijgen is de trotse winnaar van de Goorse Tourpoule 2015 geworden. Op de slotrit naar de Champs-Élysées wist de lijstaanvoerder zijn gele trui over de eindstreep te trekken en de […]
  • Onze Stem haalt banden met Salzbergen aan12 december 2018 Onze Stem haalt banden met Salzbergen aan Toen Goor nog een zelfstandige gemeente was waren er regelmatig uitwisselingen op diverse gebieden door verschillende verenigingen en instanties met de Duitse partnergemeente Salzbergen. […]
  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]
  • Longfonds zoekt veel collectanten23 april 2014 Longfonds zoekt veel collectanten Vrijwilligers in en rondom Goor maken zich weer op voor een nieuwe collectie-ronde voor het Longfonds. Afgelopen jaar was de opbrengst in 't Twentse Haagje € 2.982,15. Een mooi resultaat, […]