‘The Swing Mill’ terug met Schoolfeest

De Boogie Woogie- en Rock and Roll-act die vorig jaar met Schoolfeest onder de titel ‘The Swing Mill’ erg populair bleek gaat dit jaar op herhaling. Toppianist Eric Jan Overbeek, beter bekend als Mister Boogie Woogie komt op zaterdag 29 juni met gitaarvirtuoos Raymond Nijenhuis naar Goor om samen met een viertal Goorse muzikanten twee optredens te verzorgen. Direct na de kinderoptocht voor De Tapperij en na het familiespektakel van Apollo, op een kar achter in de feesttent. De donderdag is traditioneel muzikaal ingeruimd voor de Travelin’ Band en de Twentse Toppers. Op vrijdag wordt het succes van The Perfect Showband geprolongeerd tijdens het borreluurtje en de avond. Een nieuwe band op zaterdagavond is de Achterhoekse all-roundformatie Q5. Op zondag is Tilt te zien en te horen.

swingmill