Benzinelucht uit riool Wanyng

De brandweer is vanavond vanaf 21:00 uur druk geweest met het spoelen van de riolering op het Wanyng omdat er op diverse adressen een sterke benzinelucht was waar te nemen. De oorzaak van de benzinelucht is niet achterhaald. Sinds 2010 hebben zich op de Whee 5 gelijke incidenten voorgedaan. Ook toen is de oorzaak niet achterhaald.

alt
alt
Foto’s: Patrick ter Elst.

Gerelateerde berichten

  • Rolstoelers weer massaal naar Goor15 juli 2018 Rolstoelers weer massaal naar Goor De Twentse Rolstoel4Daagse komt volgende week als altijd weer door Goor. De enige in Nederland georganiseerde Vierdaagse voor handaangedreven rolstoelen en handbikes vindt van 24 tot en […]
  • Soomers slaat toe bij Hofranking12 juli 2010 Soomers slaat toe bij Hofranking Martijn Soomers heeft de aanval op Hofranking-koploper Bjorn Bakker op serieuze wijze ingezet. De Goorse darter (foto) won in Diepenheim op overtuigende wijze de finale van de […]
  • FEBO in oude Wing Wah-pand ?30 december 2019 FEBO in oude Wing Wah-pand ? De tekst op het grote doek aan de gevel van het voormalige pand van chinees indisch restaurant Wing Wah op het Julianaplein, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. 'Binnenkort FEBO […]
  • 130224 Dode Twentekanaal124 februari 2013 Lichaam dode man uit Twentekanaal gehaald De brandweer heeft vanavond rond 18.00 uur het lichaam van een dode man geborgen afkomstig uit Warendorf in Duitsland. De man was in gezelschap van vrienden aan het vissen in de zijtak van […]
  • Nieuw riool in Spreeuwenstraat23 november 2010 Nieuw riool in Spreeuwenstraat De gemeente is begonnen met de rioolwerkzaamheden aan de Spreeuwenstraat. Het gehele tracĂ© wordt voorzien van nieuwe rioolbuizen. De werkzaamheden zullen meer dan half jaar duren. Het werk […]