Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau

Een mooie ervaring voor het waterpoloteam van spelers onder de 13 jaar van ZPC De Hof. Zij mochten afgelopen weekeinde deelnemen aan de districtskampioenschappen omdat het eigenlijk geplaatste VKC uit Tubbergen zich terugtrok. De waterratten uit Goor en omgeving hielden zich goed staande tegen topclubs als Het Ravijn en Polar Bears maar moesten uiteindelijk wel hun meerdere erkennen in de twee duels die in dit finaletoernooi gespeeld moesten worden. “Een hele ervaring rijker.” aldus de begeleiding.

dehofjeugd

Gerelateerde berichten

  • Daniëlle en Peter in het huwelijksbootje12 juni 2010 Daniëlle en Peter in het huwelijksbootje Daniëlle en Peter Scholten hebben gisteren het ja-woord aan elkaar gegeven. Dat gebeurde om 13.00 uur in het gemeentehuis in Goor. Na afloop was er een knallend feest bij de Poppe in […]
  • Papegaai Flip vermist op Het Kukelnest13 augustus 2013 Papegaai Flip vermist op Het Kukelnest Flip, de tamme papegaai en kersverse bewoner van kinderboerderij Het Keukelnest, is hem afgelopen zaterdag alweer gesmeerd. Ondernemend en ondeugend als hij is zag hij zijn kans schoon om […]
  • GFC weer in kelderduel20 november 2011 GFC weer in kelderduel GFC hoopt de lijn van vorige week in een uitwedstrijd door te zetten. Toen werd thuis de eerste zege van dit seizoen geboekt op hekkensluiter Vosta. De Goorse ploeg heeft nu vijf punten en […]
  • Via Gladiola tijdens intocht5 juni 2009 Via Gladiola tijdens intocht Een ware bloemenhulde viel de vierdaagse deelnemers vanavond ten deel. In de Waterstraat kregen de wandelaars de terechte beloning voor 4 avonden doorzetten. Met de bloemen in de hand […]
  • Museum extra geopend25 april 2019 Museum extra geopend Op Koningsdag is het Goors Historisch Museum extra open van 13.30 tot en met 16.00 uur. In het museum is de expositie over Zwem- en Poloclub ‘de Whee’ te zien. Op een groot scherm worden […]