Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau

Een mooie ervaring voor het waterpoloteam van spelers onder de 13 jaar van ZPC De Hof. Zij mochten afgelopen weekeinde deelnemen aan de districtskampioenschappen omdat het eigenlijk geplaatste VKC uit Tubbergen zich terugtrok. De waterratten uit Goor en omgeving hielden zich goed staande tegen topclubs als Het Ravijn en Polar Bears maar moesten uiteindelijk wel hun meerdere erkennen in de twee duels die in dit finaletoernooi gespeeld moesten worden. “Een hele ervaring rijker.” aldus de begeleiding.

dehofjeugd

Gerelateerde berichten

  • kamervankoophandel25 maart 2012 Hof matig in ondernemersonderzoek Er is door de gemeente Hof van Twente nog veel winst te boeken als het gaat om de dienstverlening naar ondernemers toe. De Kamer van Koophandel deed een zogenoemd 'Mystery Guest-onderzoek' […]
  • Wolsink en Grimberg blikvangers Ronde van Goor10 augustus 2016 Wolsink en Grimberg blikvangers Ronde van Goor Met nog iets minder dan twee weken te gaan is de Ronde van Goor al zeker van een redelijk sterk deelnemersveld in zowel de wedstrijd voor de vrouwen als de mannen. Bij de vrouwen komen […]
  • Van Hal sponsort basketbalclub26 juni 2009 Van Hal sponsort basketbalclub De Goorse ondernemer Gerard van Hal heeft zich met een van zijn bedrijven verbonden aan basketbalclub Jumpers uit Tubbergen. De eredivisionist, dames, zullen met ingang van het nieuwe […]
  • Meiden Hector kampioen zonder te spelen15 mei 2016 Meiden Hector kampioen zonder te spelen  Een daverende verrassing bij de jeugdmeiden van Hector. Zij mochten vandaag geheel onverwacht de kampioensvlag hijsen. Zelf vergelijken de meiden van C1 het al met de titel van PSV. Enig […]
  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]