Sofie Hofstee naar EK cheerleading

Een knappe prestatie in geen alledaagse sport. Sofie Hofstee heeft zich met haar team Ultimate Stunt Cheersquad uit Hellendoorn geplaatst voor het Europees kampioenschap cheerleading. De zeventienjarige Goorse is zondag eerste geworden tijdens de voorrondes van het NK in Heerenveen. Door de eerste plek vertegenwoordigt het team van Hofstee Nederland tijdens het EK in het Schotse Glasgow. Een klein smetje op de mooie prestatie, is de datum van het EK. Hofstee zal tijdens het Schoolfeest in Glasgow verblijven, omdat het Europese toernooi op 29 en 30 juni plaatsvindt.

sofiehofstee

Ultimate Stunt Cheersquad met Sofie Hofstee geheel links op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Hinkelien kan poolavontuur vergeten13 december 2012 Hinkelien kan poolavontuur vergeten Hinkelien Schreuder behoort niet tot de gelukkigen die mee mogen doen aan de prestigieuze hondenslee-challenge Fjällräven Polar 2013. De Goorse, die dit jaar een punt achter haar […]
  • 538-Deejays varen over Goor29 maart 2011 538-Deejays varen over Goor Muziek vanuit de 'hemel' trok aan het begin van de avond de aandacht van het deel van de Goorse bevolking dat buiten was. Een blik naar boven gaf een prachtige aanblik. Vier grote […]
  • boekenweekgijmink11 oktober 2012 Gijminkschool showt ‘Hallo wereld’ De kinderen van obs 't Gijmink hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan het thema Hallo wereld van de Kinderboekenweek. Elke groep heeft een werelddeel of land als uitgangspunt genomen […]
  • Loterij Dynamiek, winnaars bekend8 december 2016 Loterij Dynamiek, winnaars bekend De uitslag voor de verloting bij handbalvereniging Dynamiek is bekend. Voorzitter Karin Spoelder heeft met succes de trekking verricht. En de prijzen worden in de komende dagen, ijs en […]
  • In München steht ein…26 september 2015 In München steht ein… Daar waar in Goor het Oktoberfest bij De Reggehof niet van de grond kwam en in bescheiden vorm is overgenomen door café De Ster, zijn er jaarlijks ook Gorenaren die het 'Oktoberfest der […]