Goorsnieuws brengt ook dit jaar Schoolfeestkrant uit

Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is na de drukte van de Goorsche Courant op dit moment druk bezig om weer een nieuwe exemplaar uit te brengen. In de krant, die huis-aan-huis wordt bezorgd, staan allerlei nieuwtjes en wetenswaardigheden over het Goorse School- en Volksfeest alsmede verhalen met betrokkenen op de verschillende ‘Schoolfeestterreinen’. Ook het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zal worden opgenomen in de vierde uitgave. De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl is straks ook via internet te downloaden. Hebt u nog tips, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

schoolfeestkrant