Goorse biljartstrijd ‘750 jaar’ van start

De 32 deelnemers die meedoen aan het Goorse Kampioenschap Libre stoten komende zaterdag af bij de Trekpleister achter de Reggehof. De titelstrijd staat in het teken van het 750 jarig bestaan van de stad Goor en er wordt gestreden in acht poules van vier biljarters. De voorrondes zijn de komende vier zaterdagen. Op de finaledag, zaterdag 22 juni, zullen de beste 16 biljarters strijden om de titel ‘Biljartkampioen 750 jaar Stad Goor 2013’.

biljarttafel1 579

Gerelateerde berichten

  • Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf16 juni 2016 Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf Het is naast het Schoolfeest ook in Goor de talk of the town: de problemen bij FC Twente. Op de achtergrond werkt de roemrijke club aan een reddingsplan en daarbij krijgt het steun door […]
  • VVD’er Kummel tegen meerjarenbegroting Vechtstromen24 november 2015 VVD’er Kummel tegen meerjarenbegroting Vechtstromen Marcel Kummel verwerpt met zijn partij de meerjarenbegroting van het waterschap Vechtstromen. De voorman van de VVD en communicatiestrateeg uit Goor is van mening dat de structurele […]
  • Bijleveld krijgt eerste jaarboek12 januari 2011 Bijleveld krijgt eerste jaarboek Ank Bijleveld neemt volgende week vrijdag het allereerste officiële jaarboek van Goorsnieuws in ontvangst. De kersverse Commisaris van de Koningin zal het eerste exemplaar uitgereikt […]
  • Volop verrassingen voor jarig Apollo12 oktober 2019 Volop verrassingen voor jarig Apollo Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats […]
  • Hector kansloos tegen koploper Markelo24 november 2019 Hector kansloos tegen koploper Markelo Hector is vanmiddag fors onderuit gegaan in en tegen Sportclub Markelo. Op het sportpark aan de Endemansdijk werd het 7-1 voor de koploper in de vierde klasse B van het […]