Twenthe E1 na zwaar kamp kampioen

Een uitstekende prestatie van de pupillen van vv Twenthe E1. Na het slopende jeugdkamp in Buurse van vorige week stelden zij vanavond de titel veilig. De eindsprint naar het kampioenschap begon maandag met een overwinning op Hengelo, 4-3. Vanavond werd BWO met maar liefst 9-5 verslagen. Hierdoor is het team van Emiel Freriksen en Fred van Ginkel niet meer te achterhalen door de concurrentie. Het kampioenschap zal volgende week groots gevierd worden met een paradetocht door Goor.

sam 0607

Gerelateerde berichten

  • Onbetaalbaar…16 februari 2021 Onbetaalbaar… Persoonlijk ben ik er wel weer klaar mee voor de komende paar jaar en mag het wat mij betreft warm water gaan regenen. Als prototype koukleum vind ik sneeuw en ijs alleen leuk voor een […]
  • “Ik moet vooral een stuk ervaring toevoegen”5 september 2015 “Ik moet vooral een stuk ervaring toevoegen” Het is alweer tien jaar geleden dat hij als spits de glorieperiode bij vv Twenthe meemaakte. Hij promoveerde van de vijfde naar de tweede klasse en koos bij het klimmen der jaren voor een […]
  • e202c6dc70db57a83207bc51c3e2a6ef7 juni 2013 Ruim 1000 wandelaars feestelijk onthaald De laatste etappe van de avondvierdaagse 2013 gaat de boeken in als één van de meest succesvolle ooit. In het centrum van Goor werden op deze zwoele zomeravond ruim 1000 deelnemers […]
  • Goorse ondersteuning bij Bornse brand3 oktober 2013 Goorse ondersteuning bij Bornse brand Bij het blussen van de grote brand op industrieterrein Veldkamp is ook de Goorse brandweer betrokken. Vanochtend brak de brand uit aan de Scholtensoven in een bedrijfsverzamelpand, waarna […]
  • Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie3 mei 2018 Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor […]