Heeckeren tweede bij schoolhockey

De Goorse scholen hebben niet kunnen imponeren op het schoolhockeytoernooi bij de GMHC. Woensdag was het de beurt aan de groepen 3 en 4. Bij de groepen 4 kwam viel de Heeckerenschool nog in de prijzen. De Hockeyboefjes eindigden op de tweede plek. Verder domineerden de scholen uit Diepenheim en Markelo. Bij de groepen 3 zegevierden De Zwaluw 1 en 2. Na een shoot-out, die ook gelijk eindigde, besloot de organisatie om beide teams als winnaar uit te roepen. ’t Stedeke 1 werd derde. Bij de groepen 4 ging de zege naar ’t Stedeke 1 (foto) en werd Ichthus 1 derde. Volgende week komen de groepen 5 en 6 in actie.

hockeystedeke

Gerelateerde berichten

  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Vrouw ten val in de Kerkstraat13 april 2011 Vrouw ten val in de Kerkstraat Een Goorse vrouw is vanmorgen in de Goorse Kerkstraat ten val gekomen en daarbij gewond geraakt. Ze kwam rond half elf in aanraking met een groene bak die op de stoep stond. De […]
  • Vragenuurtje over referendum Oekraïne28 maart 2016 Vragenuurtje over referendum Oekraïne Ook de inwoners van Goor (18+) mogen naar de stembus op 6 april. Dan vindt het referendum plaats over het associatieverdrag dat de EU wil aangaan met Oekraïne. Maar net als de rest van […]
  • De dag na Eerste Kerstdag26 december 2019 De dag na Eerste Kerstdag Het is de tweede dag van samenzijn, spelletjes, veel drank en eten. Toch is ook een aantal plaatsgenoten aan het werk op deze Tweede Kerstdag 2019. Zo zijn de supermarkten weer druk […]
  • Krant Smartlappenkoor deze week in de bus10 september 2019 Krant Smartlappenkoor deze week in de bus Onder de naam 'De Stoomboode' wordt deze week in Goor huis een huis een krant bezorgd die gaat over de bijzondere voorstelling van Smartlappenkoor Ditis Goorus op het voormalige […]