Penning gepresenteerd tijden seniorentocht

munt750

De ouderen van Goor hadden vandaag de primeur om voor het eerst de nieuwe Schoolfeestpenning in handen te hebben. Na de seniorentocht kregen zij een zakje met de speciale Schoolfeest/750 jaar Goor-penningen. De penningen zijn speciaal ontworpen omdat Goor dit jaar 750 jaar stadsrechten heeft. Aan de ene kant staat het Schoolfeestlogo, terwijl aan de andere kant het logo van 750 jaar Goor prijkt. Met de munt kan men alleen tijdens het School- en Volksfeest betalen.

De seniorentocht ging dit jaar richting Montferland en ook werd een klein stukje Duitsland meegepakt. Anton Endeman ging voor de 25ste keer mee. De 90-jarige Gorenaar heeft vanaf zijn 65ste onafgebroken deelgenomen aan de seniorentocht. Hij werd door de voorzitter van de seniorentocht, Herbert Reef, in het zonnetje gezet.