Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update)

Rover, de oppaskat van Ilse, heeft gisteren de benen genomen. Hij is het laatst gezien in de Oude Haaksbergerweg. Rover is middelgroot en heeft een zwarte/witte vacht. Kunt u Ilse helpen om Rover terug te vinden, dan graag uw reactie per mail.

Update: Rover is veilig weer thuis.

jb kat verdwenen ohgbweg

Gerelateerde berichten

  • Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)14 juni 2013 Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update) Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit […]
  • jb kat-bommel23 april 2013 Kat Bommel vermist in de Kerkstraat Bommel, de veertien jaar oude Cyperse kater van de familie Smit, is sinds zondagavond vermist. Meestal vertoeft Bommel ronde de woning in de omgeving van De Zon en blijft hij niet al te […]
  • jb_katjerry14 november 2012 Zwarte kat vermist Ten Boschstraat Jerry, de zwarte kat van de familie Nuninga, wordt al enige weken vermist. Hij is zwaar gebouwd en heeft een witte bef een teentjes. Jerry is weggelopen aan de J H Ten Boschstraat. Heeft u […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]