Goede start Cloots bij ONK wegrace

Cliff Cloots is afgelopen weekend achtste geworden bij de eerste wedstrijd van het ONK wegrace 2013 in het Gelderse Hengelo. De Goorse coureur zou tijdens het paasweekend al in actie komen, maar vanwege de lage temperaturen was besloten om die wedstrijd af te gelasten. In de kwalificatie in Hengelo eindigde Cloots nog als elfde, maar na een goede start reed de Gorenaar al snel op de zevende plek. Uiteindelijk zakte hij naar de achtste plaats. Volgens Cloots zit er dit seizoen nog meer in dan de achtste plek. Komend weekend is de tweede race in Oss. Verder worden onder meer de circuits van Assen, Spa Francorchamps en Zolder aangedaan.

clootshengelo

Foto: Henk Teerink

Gerelateerde berichten

  • Loting Tukker Cup; geen Goorse ploegen bij elkaar19 september 2018 Loting Tukker Cup; geen Goorse ploegen bij elkaar De Tukker Cup-loting vond woensdagavond voor de tweede keer plaats in de Grolsch Veste. Net zoals vorig jaar doen alle voetbalclubs uit Goor mee aan het toernooi. In tegenstelling tot […]
  • Telefoon verloren in het centrum11 januari 2016 Telefoon verloren in het centrum Ronnie is zaterdagavond in het centrum zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte iPhone 6 met een grijze achterkant. De eerlijke vinder, die op een passende beloning kan rekenen, […]
  • Jeugddienst Hofkerk over eten28 oktober 2017 Jeugddienst Hofkerk over eten In de Hofkerk vindt zondag om 18.00 uur een jeugddienst plaats. Het thema van deze dienst is “Maakt het uit wat je eet?” In de jeugddienst wordt de kerk even de plek van het Lagerhuis. In […]
  • Bridgeavond voor het goede doel24 februari 2014 Bridgeavond voor het goede doel Voor de veertiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Reggehof krijgt Coronasteun uit gemeentefonds9 februari 2021 Reggehof krijgt Coronasteun uit gemeentefonds De Rijksoverheid heeft de gemeente Hof van Twente voor de gevolgen van de corona-crisis, een bedrag van 1,85 miljoen euro betaald uit het zogenoemde gemeentefonds. Daarvan is, volgens het […]