Harrie Boeijen (80) overleden

harrieboeijenIn het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij werd vooral ook bekend als zanger. In vroegere tijden maakte hij muziek met zijn broer en vormde later een duo met wijlen Tom Lentelink. De Binten maakten in Goor furore tijdens de toenmalige gala-avonden van carnavalsvereniging De Deurdouwers en de Goorse avonden. Zijn zangtalent gaf hij door aan zoon Peter, die nu ook de groente- en fruithandel bestiert. Daarnaast was Harrie jarenlang lid van vv Twenthe. Komende dinsdagavond is het mogelijk zijn vrouw Giny en de overige familieleden te condoleren. Een dag later is de uitvaart in besloten kring. Harrie Boeijen is 80 jaar geworden.

Gerelateerde berichten

  • Tom Overbeek viert 30ste verjaardag12 september 2016 Tom Overbeek viert 30ste verjaardag Tom Overbeek gaat sinds deze week door het leven als kwieke dertiger. De Gorenaar heeft deze mijlpaal goed gevierd. Bij zijn huis aan de Schoolstraat werd de woning van de vakkundige […]
  • Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar17 september 2012 Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van […]
  • Bennie ‘Tom’ Lentelink overleden18 oktober 2011 Bennie ‘Tom’ Lentelink overleden Tom Lentelink is overleden. Hij was de afgelopen decennia een bekende in het Goorse straatbeeld. Lentelink zette zich jarenlang in voor vv Twenthe, waar hij als eerste ombudsman van […]
  • 25 september 2012 Zilveren huwelijk voor Peter en Janny Peter en Janny Scheeren vieren vandaag hun zilveren huwelijk. Het echtpaar uit de Bentinckstraat is namelijk 25 jaar getrouwd. Via deze weg worden Peter en Janny door familie, vrienden en […]
  • Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s1 april 2015 Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s Met maar liefst 49 Abraham`s is Ronnie Spoelder zijn tuin opgesierd nu hij vandaag ook lid is geworden van de club van vijftig. "Hij hef `t spul nog fijn in orde en kan d`r nog joar`n […]