Enkele plekken vrij bij hardloopclinic

De Goorse loopgroep Kariboes heeft nog enkele plekken vrij voor de hardloopclinic die dit jaar opnieuw wordt gehouden. De clinic is bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen. In 19 weken lopen zij van 0 naar 5 kilometer. De vorige clinics waren een groot succes. De clinic, die begint op 29 mei, vindt elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur plaats op en rond de flanken van de Herikerberg. De kosten bedragen 40 euro. Dit is inclusief koffie na het hardlopen en inschrijving voor de slotloop op 6 oktober in Oldenzaal.

Update: De hardloopclinic is inmiddels vol.

kariboesgoor

Gerelateerde berichten

  • kariboesgoor2 mei 2013 Kariboes organiseert hardloop-clinic De Goorse loopgroep de Kariboes gaat ook dit jaar weer een hardloopclinic verzorgen. De clinic is bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen. In 19 […]
  • kampioenschapheren57 april 2013 ZPC De Hof 5 overtuigend kampioen De waterpoloheren van ZPC De Hof 5 hebben zich zaterdag tot kampioen gekroond. De wedstrijd tegen Enschede 6 werd met 18-6 gewonnen, waardoor de champagnefles geopend kon worden. De […]
  • Oceandrum maken bij Tekenkriebels26 februari 2013 Oceandrum maken bij Tekenkriebels Kinderen vanaf 7 jaar kunnen woensdag van 13.30 tot 16.00 uur een oceandrum maken bij Tekenkriebels aan de Haaksbergerweg 19. Met een oceandrum kun je het geluid van de zee nabootsen. Het […]
  • Volleybaltraining Dynamiek dinsdag8 november 2013 Volleybaltraining Dynamiek dinsdag Volleybalvereniging Dynamiek organiseert dinsdag een open training voor basisschoolleerlingen. Kinderen die graag een keer willen komen volleyballen, kunnen terecht. De training zal […]
  • Dubbeltoernooi bij tennisclub GTC 13 februari 2013 Dubbeltoernooi bij tennisclub GTC Tennisclub GTC organiseert ook dit jaar weer een eigen toernooi. Van 11 tot en met 17 maart worden er weer dubbelpartijen afgewerkt op het Goorse kunstgras. Het dubbeltoernooi is altijd […]