Enkele plekken vrij bij hardloopclinic

De Goorse loopgroep Kariboes heeft nog enkele plekken vrij voor de hardloopclinic die dit jaar opnieuw wordt gehouden. De clinic is bedoeld voor mannen en vrouwen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen. In 19 weken lopen zij van 0 naar 5 kilometer. De vorige clinics waren een groot succes. De clinic, die begint op 29 mei, vindt elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur plaats op en rond de flanken van de Herikerberg. De kosten bedragen 40 euro. Dit is inclusief koffie na het hardlopen en inschrijving voor de slotloop op 6 oktober in Oldenzaal.

Update: De hardloopclinic is inmiddels vol.

kariboesgoor

Gerelateerde berichten

  • henkmeijerink18 februari 2012 Henk zal er nu wat langer over doen… Hij stond al enkele jaren niet meer op het ijs maar de aanhoudende vorst maakte hem toch weer zenuwachtig. Daarom draait de oud-voorzitter van Goor Collectief toch weer zijn rondjes op de […]
  • Vrachtwagensoap Weversplein opgelost12 juli 2017 Vrachtwagensoap Weversplein opgelost De strijdbijl tussen de bewoners van het appartementencomplex en de ondernemers op het Weversplein is begraven. Na een constructief overleg is besloten dat de ondernemers niet voor 07.00 […]
  • Extra avond Zon-Recordings26 november 2012 Extra avond Zon-Recordings Er komt een vierde, extra avond in de reeks shows onder de titel 'De Zon-recordings'. Komende vrijdagavond betreden twintig artiesten uit Goor en omgeving het podium van Grand Café De Zon […]
  • Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 10009 juni 2019 Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last […]
  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]