Weinig publiek Hof Cultuur-markt

De Hof Cultuurmarkt heeft vandaag minder bezoekers gelokt dan door de organisatie was gehoopt. In de feesttent kwamen er door de hele dag tussen 1000 en 1500 bezoekers die deze middag werden getrakteerd op diverse optredens en stands van verschillende culturele verenigingen en musea die zich presenteerden. De podiumacts kenden een hoog zanggehalte met optredens van ondere andere Apollonia Sligman en de koren Top.NL en Ditis Goorus dat de dag afsloot.

In het Goorse centrum waren de winkels ge-opend en naast het gemeentehuis traden bands van de muziekschool op. Deze ondervonden evenals het publiek wel hinder van een hevige stortbui. In de Reggehof was het jeugd-circusfestival. Dat werd wel goed bezocht. Het Goorse Caroly was daar en ook buiten te zien evenals twee andere jeugd-circussen. Ook waren er workshops en konden kinderen zich laten schminken in het jubilerende Verenings- en Evenementencentrum.

De Hof Cultuurmarkt en het circusfestival waren de afsluiting van het 15-jarig jubileum van De Reggehof dat volgens de organisatie in totaal minder publiek trok dan begroot. In totaal kwamen er in de feesttent zo’n 4000 bezoekers. Over vijf jaar wordt er weer een dergelijk feest georganiseerd door De Reggehof als dan het 20-jarig bestaan wordt gevierd.