Goorse modellen gaan de strijd aan

Zes Goorse modellen strijden komende zaterdag om de titel Hof van Twente model 2013. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Fashion Avond van Maarten en Marsha Plevier (Shoeby), fotografe Marloes Hemmelder en Petra van den Burg. Onder meer Frank te Nijenhuis, Heidi Testroet, Erik Blaak, Jessyca Rocha Chagas, Ilse op den Dries en Jacco Baltes uit Goor strijden om de prijs. Er zijn al een paar honderd stemmen binnengekomen voor de modellenwedstrijd. Op de Fashion Avond bij Shoeby, die om 20.00 uur begint, zijn verder modeshows, muziek, kapselmetamorfoses, fotografie en dansdemonstraties van Dansschool Reiners. Er zijn nog een paar kaarten à vijf euro verkrijgbaar bij Shoeby en Petra van den Burg.

fashionavond

Gerelateerde berichten

  • Goors Mannenkoor huldigt jubilarissen9 februari 2015 Goors Mannenkoor huldigt jubilarissen In het jaar waarin het Goors Mannenkoor zijn 70-jarig jubileum viert, kunnen twee koorleden hun eigen jubileum vieren. Na afloop van de jaarvergadering werden de heren Jan Meutstege en […]
  • Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan29 september 2015 Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan Hector-aanvoerder Joost Minkjan krijgt geen zeven maar slechts drie duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de eerste competitiewedstrijd tegen Barbaros (1-1). De […]
  • Bril verloren parkeerplaats Albert Heijn8 februari 2018 Bril verloren parkeerplaats Albert Heijn Een Goorse is gistermiddag tussen 15.45 uur en 16.00 uur haar rode bril verloren op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Wie o wie heeft deze gevonden? U kunt contact opnemen met 06-28349885.
  • Politie voor even zelf een inbreker7 februari 2019 Politie voor even zelf een inbreker Een opmerkelijk voorval met de politie. De lokale Hermandad mocht dinsdagavond zelf ervaren hoe het is om een inbreker te zijn. Een oudere vrouw had zichzelf buitengesloten in haar woning […]
  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]