FC Berghuizen bezorgt Hector tweede nederlaag

Hector is ook in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet tot winst gekomen. Net als vorige week ging de formatie van Ate Relker onderuit. FC Berghuizen wist in Oldenzaal met 2-1 te zegevieren op de Hectorianen. De zege was onverdiend gezien de vele mogelijkheden die Hector zich wist te verschaffen, maar verder dan een fraaie treffer van Chris Haverslag kwam de Goorse derdeklasser niet.

FC Berghuizen, dat deze week om trieste redenen Paul Middag noodgedwongen naar voren schoof als trainer, kwam door een domme fout van Hector op voorsprong. De groen-witten, die het dus lange tijd zonder de zwaar geblesseerde Mark Alink moeten stellen, sneden zichzelf in de vingers door te blunderen in de eigen zestien, waarna de thuisploeg simpel de 1-0 kon binnentikken achter doelman Kolbe. 

Hector, dat beter was dan de concurrent, moest even later ook nog de 2-0 incasseren. Opnieuw toonde de gastheer zich dodelijk voor het doel van Kolbe. Na rust wist Hector de rug te rechten. Via een fraaie combinatie over diverse schijven wist Chris Haverslag de bal vanuit de tweede lijn fraai in het doel te werken. Na de knappe productie ging Hector op jacht naar de verdiende gelijkmaker. Via Joost Minkjan en Edwin Smit, die zelfs nog de onderkant van de lat trof, kwam Hector ook nog erg dicht bij de remise, maar het geluk ontbeerde bij de mannen van Relker. Na twee nederlagen staat Hector samen met Vogido puntloos onderaan. Toch biedt het spel perspectief voor betere resultaten. Te beginnen volgende week bij TVC’28 uit Tubbergen.