Ladies en gentlemen-night bij Sim Design

Het is inmiddels een traditie in het Goorse centrum bij Sim Design: De Ladies en Gentlemen-night. In een gratis toegankelijke feesttent wordt morgenavond (woensdag) weer de nieuwe collectie sieraden gepresenteerd en is er live muziek. Ook een hapje en een drankje ontbreken niet. Voor de mannen zijn er speciale ‘Apple-demonstraties’ en er is een verloting. De eerste 130 betalende bezoekers ontvangen een ‘Goody bag’.

ladiesnightsimdesign

Gerelateerde berichten

  • Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht4 juli 2019 Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor […]
  • Emoties tijdens Hector-playbackshow20 januari 2014 Emoties tijdens Hector-playbackshow Het was evenals vorig jaar weer een traditierijk spektakel met een lach en een traan. De Playbackshow van sv Hector, die vorig jaar nog voor een gedeelte in het teken stond van de […]
  • Een leven lang quarantaine…27 oktober 2020 Een leven lang quarantaine… Normaal rond deze tijd maak ik er een sport van om het meest goedkope tripje op de kop te tikken naar een warm oord in februari. Boeken via de grote aanbieders online of reisbureaus doe […]
  • A-status voor jarige Lieke Klaassen25 april 2009 A-status voor jarige Lieke Klaassen Een even verrassend als futuristisch verjaardagscadeau voor Lieke Klaassen. De Goorse waterpoloster kreeg donderdag op haar 18e verjaardag een telefoontje van de KNZB dat ze per direct de […]
  • Gunster en Stampot2 november 2012 Gunster en Stampot Het theaterweekend in ‘t Twentse Haagje begint vanavond met de cabaretshow van Berthold Gunster (foto). Zijn show Ja-maar Omdenkshow is nog niet uitverkocht in de Reggehof. Dat geldt ook […]