Scouts halen lege flessen op in Goor

Jeugdleden van de Scouting Stoevelaargroep gaan komende zaterdag in Goor huis-aan-huis lege statiegeldflessen inzamelen. Mocht u niet thuis zijn, dan is het tevens mogelijk om op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur lege flessen in te leveren bij de blokhut aan de Stoevelaarsweg 2 in Goor. De opbrengst komt geheel ten goede aan nieuw spelmateriaal voor de vereniging. Kijk voor meer informatie op de website van de Stoevelaarsgroep.

stoevelaargroep

Gerelateerde berichten

  • Opbrengst Glazen Huis nog onduidelijk13 december 2011 Opbrengst Glazen Huis nog onduidelijk Het is nog niet duidelijk wat de opbrengst is van het Glazen Huis tijdens Winters Genieten. De organisatie kan nog niet bekendmaken hoeveel geld er daadwerkelijk is binnengehaald voor de […]
  • Rood Zwart kegelt machteloos Twenthe met monsterzege uit de beker16 september 2018 Rood Zwart kegelt machteloos Twenthe met monsterzege uit de beker De opdracht voor Twenthe vanmiddag in het bekerduel tegen Rood Zwart was duidelijk. Twenthe moest gelijk spelen om zich direct te kunnen plaatsen voor een vervolg in het bekertoernooi en […]
  • Derde GSM-winkel in Goors stadshart8 oktober 2015 Derde GSM-winkel in Goors stadshart Over negen dagen is het Goorse centrum weer een telefoonwinkel rijker. All4GSM verhuist van de schuur achter een woning in de Willem Klooshof, naar het winkelpand aan de Grotestraat 141. […]
  • Voorkom inbraak tijdens de vakantie25 juli 2020 Voorkom inbraak tijdens de vakantie Daar er in Goor in de laatste periode weer regelmatig wordt ingebroken heeft de Politie Hof van Twente een aantal tips gepubliceerd om inbrekers buiten de deur te houden, ook in de […]
  • Pieter Derks, André Kuipers en Playbackshows20 januari 2017 Pieter Derks, André Kuipers en Playbackshows Het is vooral druk bij De Reggehof dit weekeinde. Op de evenementenkalender prijkt natuurlijk het inmiddels uitverkochte optreden van astronaut André Kuipers (foto) van morgenavond al zijn […]