Vlagprotocol terug naar ‘zes wekke’…

Als het aan de Goorse bevolking ligt gaat het zogenoemde Schoolfeestvlagprotocol terug naar ‘zes wekke veur’t Skoolfees’. Een poll op deze site (63%) en het straatbeeld wijst uit dat de meeste Gorenaren de gele vlag allang hebben hangen, ondanks de enkele jaren geleden door het Schoolfeestbestuur ingevoerde datum van 1 juni. Preses Erwin Zwierink zei al eerder dat het protocol zal worden aangepast als het volk dat wenst, dus de verwachting is dat er ook van officiële zijde een wijziging zal worden aangekondigd. De volgende poll gaat over de Schoolfeestpenning. Die gaat voor het eerst naar 1 euro 75. Een stijging van 10 cent, maar nog steeds goedkoper dan in de café’s. Wat vindt u? Begrijpelijk, teveel ineens of belachelijk? U mag het zeggen!

schoolfeestvlag