Stralend begin Wandelvierdaagse

wandelvierdaagse1

Een prachtige zomeravond en honderden wandelaars. De Goorse wandelvierdaagse is vanavond stralend van start gegaan. Bij het eerste startpunt, de nieuwe Gijminkschool, liepen horden kinderen met begeleiders voor in de meeste gevallen een etappe van 5 kilometer. Sommige jeugdige beentjes gingen toch wel zeer doen op het einde want de werkelijke afstand bleek bijna 6 en halve kilometer. Ook veel inschrijvingen voor de tien kilometer die door de meer ervaren wandelaar simpel werden weggetrapt onder deze uitstekende omstandigheden. Morgen start de tweede etappe bij de Albatrosschool.

Gerelateerde berichten

  • Goor provinciaal kampioen opgroeien31 maart 2014 Goor provinciaal kampioen opgroeien Kinderen in het centrum van Goor hebben van Overijssel de beste omgeving om op te groeien. Dat blijkt uit onderzoek van het Kinderrechtencollectief dat alle gemeenten en wijken aan de hand […]
  • Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor13 november 2016 Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor Veel spektakel op het water en verwachtingsvolle blikken van de Goorse kinderen vanmiddag in de Goorse haven. Daar kwam Sinterklaas aan met de boot. Hij werd voorafgegaam door stuntpieten […]
  • Drankkartons en blik vanaf 1 mei bij plastic25 april 2015 Drankkartons en blik vanaf 1 mei bij plastic Inwoners van Goor en de rest van de gemeente Hof van Twente kunnen vanaf 1 mei hun drankkarton en blik bij het plastic verpakkingsafval kwijt. Afvalverwerker Twente Mileu pleitte al langer […]
  • Bewoners Mulderskamp zonder water na leidingbreuk3 mei 2017 Bewoners Mulderskamp zonder water na leidingbreuk Twintig huishoudens op De Mulderskamp zitten tot aan het begin van de middag zonder water. Dit komt door een leidingbreuk die vanochtend ontstond tijdens graafwerkzaamheden in een […]
  • Actie Goorse Debby maakt 23 huishoudens blij2 januari 2021 Actie Goorse Debby maakt 23 huishoudens blij Na een initiatief van de Goorse Debby Brunnekreef zijn vlak voor kerst 23 huishoudens blij gemaakt met een voedselpakket. Brunnekreef benaderde diverse bedrijven in Goor en omgeving en […]