TOP.NL treedt op bij Amusing Hengelo

Het Goorse popkoor TOP.NL treedt morgen twee keer op bij het festival Amusing in Hengelo. Het is het eerste optreden met de nieuwe dirigent Floor van Erp. Van Erp heeft een ruime ervaring als dirigent in de lichte muziek. Met het Utrechtse vrouwenkoor Vrouwe IJsselstein Swingt heeft hij meerdere prijzen behaald in binnen- en buitenland. Om 11.00 uur staat TOP.NL op het podium bij De Twee Wezen. Om 14.00 uur treden zij nog een keer op bij het Historisch Museum aan de Beekstraat. TOP.NL is nog op zoek naar mannelijke versterking.

topnl

Gerelateerde berichten

  • Brandstofroof met gestolen kentekenplaten3 maart 2018 Brandstofroof met gestolen kentekenplaten Een brutale brandstofroof van twee gewiekste jonge mannen. Bij Tankstation Hoek werd gisteren melding gemaakt van een duo dat na een tankbeurt zonder te betalen wegdook. Na het bekijken […]
  • Bas Jan Walhof begint eigen wijnhuis in Frankfurt20 juni 2015 Bas Jan Walhof begint eigen wijnhuis in Frankfurt Hij woont al jaren in het financiële hart van Europa en begint er nu een eigen wijnhuis. Bas Jan Walhof, die na zijn studie als bankier al werkzaam was in Frankfurt, start nu zijn eigen […]
  • Gefeliciteerd13 mei 2013 Gefeliciteerd Hallo Buhrman en Linda, Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Groeten Buhrman
  • Schreuder mag niet naar WK21 juni 2011 Schreuder mag niet naar WK Er is een rel ontstaan in de Nederlandse zwemwereld met in de hoofdrol en als slachtoffer Hinkelien Schreuder. De Goorse gouddelfster mag niet meedoen aan de WK in Sjanghai. Reden: haar […]
  • Geslaagde seizoensaftrap Alleman3 oktober 2018 Geslaagde seizoensaftrap Alleman Veel, heel veel nieuwe gezichten bezochten afgelopen Filmhuis Alleman. Mirrewinter, the Movie, deels van Goorse makelij, beet officieus het spits af van een nieuw filmseizoen in de […]