Johan Hofhuis ziet ook halve Abraham

Aanstaande zaterdag wordt het feest gevierd ter ere van het feit dat Johan Hofhuis vandaag de 25 jarige leeftijd heeft bereikt. Gisteren hebben de kameraden zijn tuin al voorzien van een aantal voor Johan onmisbare attributen. Groet van de kameraden en tot zaterdag!

jb rubenterwelle 25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Alsnog een Abraham voor Richard Bijl2 augustus 2013 Alsnog een Abraham voor Richard Bijl   Richard Bijl is 25 juli, terwijl hij op vakantie in het buitenland was, vijftig jaar geworden. Voor de familie en kameraden was dit geen reden Richard`s verjaardag te vergeten, bij […]
  • Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag6 mei 2013 Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag De halve Abraham staat klaar, het spandoek hangt voor het huis en het bier staat koud. Het feestje kan nu worden gevierd, Nils is 25 jaar geworden. Namens de familie en vrienden van harte […]
  • jb roysnijders5011 december 2013 Roy Snijders ziet halve Abraham Roy Snijders is 25 jaar geworden. Zijn vriendin, (schoon)familie, vrienden en collega`s willen Roy hierbij van harte feliciteren en een fijne dag toewensen. 
  • Abraham voor Henk-Jan van Ommen6 juli 2014 Abraham voor Henk-Jan van Ommen Hier en daar een rimpel en een paar grijze haren erbij. Dat is de openingszin op één van de spandoeken die Henk-Jan van Ommen aantrof in de tuin ter ere van zijn 50e verjaardag. Gisteren […]