Schoolfeestboekje gepresenteerd

Het Schoolfeestboekje voor de 138ste editie van het School- en Volksfeest is gisteravond gepresenteerd in de Schoolfeestloods. Voorzitter Erwin Zwierink maakt zich op voor een bijzondere editie. Zo zullen de kindermusical en de nachtoptocht na afwezigheid van bijna vijftien jaar terugkeren in het programma. Dit alles heeft te maken met de viering van Stad Goor 750 Jaar, die ook haar schaduw werpt over het School- en Volksfeest. De Travelin’ Band, de Twentse Toppers, de Perfect Showband, Apollo, The Swing Mill, Q5, Tilt en de nodige Goorse artiesten zorgen voor de muzikale omlijsting. Het Schoolfeestboekje valt vrijdag, net als de flyer met het programma van Stad Goor 750 Jaar, bij elk Goors huishouden op de deurmat.

schoolfeestboekje

Erwin Zwierink, Piet Smit en Oene Loonstra.