Rellie ziet ‘roestige’ landingen

Noem het een werkbezoek. Zeven leden van de Goorse Biertent Rellie zijn samen met optochtwagen-onderstel-goeroe Gerrit Verdriet naar Normandië getogen. Dit om te kijken naar de jaarlijkse landingen van oude vliegtuigen en wapentuig dat in de Tweede Wereldoorlog gebruikt werd. De geallieerden besloten in 1944 tot een grootscheepse operatie met landingen op Normandië. Een slag die glansrijk gewonnen werd. Sindsdien worden de landingen elk jaar nagebootst. De Rellie heeft dit jaar als them ‘Roestige Rellie’ en deed daar veel inspiratie op.

rellienormandie

Gerelateerde berichten

  • Pover Twenthe fors onderuit bij AGOVV1 november 2009 Pover Twenthe fors onderuit bij AGOVV Twenthe heeft de goede serie van de laatste weken geen vervolg kunnen geven. Na de 5-0 zege op ATC volgde er vanmiddag een 5-1 afstraffing bij AGOVV. De gastheer uit Apeldoorn kwam vlak […]
  • Raad van State: Lidl kan door met verleende vergunning28 april 2022 Raad van State: Lidl kan door met verleende vergunning De nieuwe Lidl aan de Kerkstraat is al bijna een feit maar toch liepen er nog procedures over het aantal parkeerplaatsen en de laad- en losplaats. Omwonenden vinden dat er te weinig […]
  • Beentjes in trek in Alleman8 juli 2020 Beentjes in trek in Alleman De kop is d’r af. De eerste elf voorstellingen bij Filmhuis Alleman in De Reggehof zijn inmiddels achter de rug. In vier dagen tijd zagen al meer dan 800 mensen uit Goor en de overige […]
  • Gedichtje voor Bennie en Hennie…20 december 2019 Gedichtje voor Bennie en Hennie… Bennie en Hennie Hallie zijn 40 jaar getrouwd. Feest dus op 't Gijmink en een inspiratie voor 'buurtdichter' Eemann Wilkes... In de buurt graag gezien. En op elk feestje bovendien. […]
  • Cas wint reis naar Disneyland na vondst gouden ei29 maart 2016 Cas wint reis naar Disneyland na vondst gouden ei Eieren zoeken en vinden. Veel kinderen hebben afgelopen weekeinde hun hart kunnen ophalen met deze traditie. Maar niemand zal er met zoveel genoegen op terugkijken als Cas Meutstege. De […]