Weer eigen Schoolfeestlied ‘Krange’

Het is een goede Goorse traditie: Eigen muzieknummers vervaardigen in het kader van het jaarlijkse School- en Volksfeest. Over het rijke pallet aan Schoolfeestliedjes uit het verleden verschijnt een artikel in de komende Schoolfeestkrant van deze site die over twee weken uitkomt. Voor deze editie zijn er, voor zover bekend, twee nieuwe nummers in aantocht. Het Goorse cabaretttrio brengt een zomers tentliedje tijdens de jubileumconference op zondag 23 juni maar tekent daarbij direct aan dat “deze onzin niet op een geluidsdrager zal verschijnen.” Wagenbouwgroep Krange wil het nieuwe eigen nummer wel delen. De bouwers hebben samen met de Goorse band Premium het lied ‘Was ’t maar alle daag’n Schoolfeest’ opgenomen. Het is de derde eigen productie van Krange en is via deze link te beluisteren en te downloaden.

krange1

Twee jaar geleden kwam Krange voor het eerst ‘muzikaal’ op straat met een eigen Wild West-nummer

Gerelateerde berichten

  • Politie zoekt mishandelaar Goorse agent27 mei 2010 Politie zoekt mishandelaar Goorse agent De politie is op zoek naar een aantal jongeren die op eerste paasdag in Bentelo twee agenten, onder wie één uit Goor, in elkaar heeft geslagen.  In de grote feesttent wilde de agenten […]
  • Eindejaarskrant Goorsnieuws deze week in de bus13 december 2021 Eindejaarskrant Goorsnieuws deze week in de bus Er wordt deze week in Goor huis aan huis een eindejaarskrant bezorgd die is gemaakt door de redactie van Goorsnieuws.nl. Daarin wordt terug gekeken op het bijzondere jaar 2021. In het […]
  • Tas met kleding verloren rond centrum (Update)23 mei 2013 Tas met kleding verloren rond centrum (Update) Een Goorse is dinsdagmiddag een linnen tas, met daarin sportkleding, verloren. Ze was op weg van De Reggehof naar de Iependijk, en is deze route gefietst via de Schoolstraat. Zij ziet […]
  • Schoolfeestpenning naar 1,6517 mei 2011 Schoolfeestpenning naar 1,65 De Schoolfeestpenning gaat dit jaar 1 euro 65 kosten. Dat is een prijsstijging van tien procent ten opzichte van vorig jaar en de jaren daarvoor toen de munt nog 1,50 kostte. Vier jaar […]
  • Gorenaar in Almelo aangehouden op gestolen e-bike29 juli 2014 Gorenaar in Almelo aangehouden op gestolen e-bike Een 33-jarige Gorenaar is afgelopen zondagmiddag in Almelo aangehouden voor de diefstal van een elektrische fiets, zo meldt de Twentsche Courant Tubantia. De man, een bekende van de […]