Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat

Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor kunstenaars die de gevel in de Goorse Binnenstraat een face-lift willen geven. De gemeente Hof van Twente en Goor Collectief willen in het kader van het Masterplan voor het centrum van Goor verfraaiing en hopen met de kunst op de muur dat er een betere verbinding komt tussen de Grotestraat en het Weversplein. Het winnende ontwerp krijgt 7500 euro uit het innovatiefonds van de provincie Overijssel en ontwerpen dingen mee als ze voor minder dan 10.00 euro uitvoerbaar zijn, vandalismebestendig zijn en een levensduur van tenminste 10 jaar. Het thema moet verband houden met het cultuur-historische imago van Goor.

binnenstraat

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt eerste competitiezege13 november 2011 GFC boekt eerste competitiezege GFC heeft zondagmiddag in de tiende speelronde de eerste zege van het seizoen geboekt. In eigen huis werd Vosta met 2-1 verslagen. GFC kreeg al snel de kans op 1-0, maar doelman Rick […]
  • Filmhuis Alleman toont twee films14 oktober 2015 Filmhuis Alleman toont twee films Filmhuis Alleman draait volgende week dinsdag overuren. In de Goorse bios worden twee films vertoond. In de middag (14.30 uur) is het de beurt aan de kinderfilm Paddington. Deze film is […]
  • Diss’n is van mie: Bekertekst én Schoolfeesthit17 juni 2017 Diss’n is van mie: Bekertekst én Schoolfeesthit De tekst Diss'n is van mie staat op de circa 250.000 drinkbekers tijdens het komende School- en Volksfeest. De tekst die is verzonnen door wagenbouwer Emiel Reef, werd uitverkoren na een […]
  • Gratis schaatslessen met Goorse IJsclub6 maart 2017 Gratis schaatslessen met Goorse IJsclub Een gratis schaatsles ter afsluiting van het winterseizoen. De Goorse IJsclub hoopt zo aan het einde van de winter toch nog nieuwe leden te werven voor haar vereniging. Op zaterdag 11 en […]
  • Zet ‘m op 11 van RTV Oost weer in Goor29 juli 2011 Zet ‘m op 11 van RTV Oost weer in Goor RTV Oost slaat deze zomer haar tenten weer op in het Goorse centrum. De regionale omroep komt op maandag 29 augustus langs met de crew van de Zet 'm op 11 Tour. RTV Oost trekt in deze […]