Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat

Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor kunstenaars die de gevel in de Goorse Binnenstraat een face-lift willen geven. De gemeente Hof van Twente en Goor Collectief willen in het kader van het Masterplan voor het centrum van Goor verfraaiing en hopen met de kunst op de muur dat er een betere verbinding komt tussen de Grotestraat en het Weversplein. Het winnende ontwerp krijgt 7500 euro uit het innovatiefonds van de provincie Overijssel en ontwerpen dingen mee als ze voor minder dan 10.00 euro uitvoerbaar zijn, vandalismebestendig zijn en een levensduur van tenminste 10 jaar. Het thema moet verband houden met het cultuur-historische imago van Goor.

binnenstraat

Gerelateerde berichten

  • IJsbaan vandaag en morgen nog niet geopend27 februari 2018 IJsbaan vandaag en morgen nog niet geopend De Goorse IJsbaan kan nog niet worden opengesteld voor het publiek. De ijslaag is nog te broos en er is ook nog een klein gedeelte waar nog geen ijs ligt. Het heeft vannacht weliswaar fors […]
  • GFC haalt veteranen van stal24 oktober 2009 GFC haalt veteranen van stal GFC biedt ook de veteranen een kans om weer competitief te gaan voetballen. De Goorsche Football Club heeft zich ingeschreven voor de zeven-tegen-zeven competitie, die is opgestart door […]
  • Wandeltocht in het kader van barre fietstocht16 april 2015 Wandeltocht in het kader van barre fietstocht Het contrast is groot maar het doel is hetzelfde. Gorenaar Raymond Koeleman gaat een wandeltocht organiseren om zo sponsorgeld bijeen te krijgen voor een barre tocht per fiets. Hij is van […]
  • Ook C1 van Twenthe aan de champagne4 mei 2009 Ook C1 van Twenthe aan de champagne Na de D1 en B1 is nu ook C1 kampioen van vv Twenthe. De ploeg zegevierde na een spannende strijd tegen BWO. De ploeg van trainer Ernst Jan Kelder haalde pas in het tweede bedrijf hun […]
  • biljarten7503 juli 2013 Gerrit Bartelds Goors biljartkampioen Gerrit Bartelds heeft het Goors biljartkampioenschap in het kader van 750 jaar Goor op zijn naam geschreven. Hij klopte in een marathonpartij Gerard Waanders. Het verschil in de te maken […]