Social Sofa’s klaar voor gebruik

nautasteentjes

De laatste steentjes werden symbolisch geplakt door de nieuwe burgemeester Ellen Nauta waarmee de werkzaamheden zijn afgerond. De vijf Social Sofa’s zijn klaar en worden op dinsdag 18 juni in gebruik genomen in het Gorse stadshart. Het project heeft volgens projectmanager Mirjam Koop 54 dagen geduurd en er zijn ruim 3000 plakuren genoteerd. Diverse kunstenaars en een leger aan vrijwilligers hebben het plan gerealiseerd. Het circa 20.000 euro kostende project wordt gedeeltelijk (drie banken) betaald uit de pot die is gereserveerd voor de realisatie van het Masterplan. Twee banken zijn gesponsord.

Gerelateerde berichten

  • Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water31 mei 2017 Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water Aan de Herikerweg, net buiten Goor op de weg richting Rijssen, is vanmiddag een waterleiding gebroken. Het water stroomde vanuit de leiding de weg op. Medewerkers van waterleidingbedrijf […]
  • Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam27 januari 2017 Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam Er wordt weer een volleybaltoernooi georganiseerd voor buurten en straten in sporthal De Mossendam. Dat toernooi is op zaterdag 22 april tussen 12.00 uur en 18.00 uur en er kan vanaf heden […]
  • Telefoon verloren tijdens winkelen24 november 2014 Telefoon verloren tijdens winkelen Een Goorse is afgelopen donderdag haar telefoon verloren tijdens het winkelen. Vermoedelijk is de telefoon, een Samsung Galaxy Core, uit haar zak gegleden in een pashokje bij Scapino. […]
  • Zomergroeten uit…9 augustus 2012 Zomergroeten uit… De Goorse bevolking trekt er ook dit jaar weer massaal op uit. Op de social media duiken foto's op uit Spanje, ItaliĆ«, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Turkije of ons eigen vaderland. […]
  • Sikke maakt kennis met Schoolfeest10 februari 2012 Sikke maakt kennis met Schoolfeest Sikke maakt het goed. Het bokje wat onlangs het levenslicht zag op het Kukelnest, is al aardig ingeburgerd in het Twentse Haagje. Hij is al op de hoogte van de belangrijkste Goorse […]