Rikkert naar tweede ronde Future

Maurien Rikkert heeft zich vandaag geplaatst voor de tweede ronde van het Amstelveen Future Tournament. Het Goorse tennistalent was in de eerste ronde verrassend te sterk voor de Oostenrijkse Yvonne Neuwirth, die in de top 600 van de WTA-ranking staat. Rikkert verloor de eerste set met 1-6 van de als vijfde geplaatste Neuwirth, maar won de tweede set met dezelfde cijfers. In de beslissende derde set gaf Neuwirth bij een 2-0 achterstand op. Rikkert neem het in de tweede ronde op tegen de Russische Daria Salnikova.

maurienrikkert

Rikkert won vorige week twee ronden in het kwalificatietoernooi en plaatste zich daardoor door het hoofdtoernooi. De Goorse is helemaal terug na een lange blessure. De afgelopen maanden speelde zij in de hoofdklasse bij Tepci in Apeldoorn, waar ze vier van haar zes enkelpartijen won. Rikkert komt in Amersfoort ook uit in het dubbelspel met Roos van der Zwaan.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen klopt Barney op EK Darts31 oktober 2015 Klaasen klopt Barney op EK Darts Een uitstekend begin voor Jelle Klaasen op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt klopte de Goorse topdarter het nationale darts-icoon Raymond van Barneveld en gaat […]
  • Zomerse kunstroute in Goors buitengebied23 april 2017 Zomerse kunstroute in Goors buitengebied Er wordt deze zomer in het buitengebied van Goor een uitgebreide fiets- en wandelroute uitgezet waarbij diverse landsschapskunstwerken zijn te bewonderen. Het evenement dat zijn oorsprong […]
  • Moeki vermist21 november 2009 Moeki vermist Wederom een bezorgd mailtje van één van de trouwe bezoekers van onze site. Ditmaal betreft het een mailtje omtrent een vermiste poes die luistert naar de naam Moeki. Moeki is een kleine […]
  • jb beakarst24 december 2013 Bea Karst ziet vandaag ook Sarah Bea Karst mag zich nu ook tot de club van vijftigers rekenen. De familie wil haar via deze weg van harte feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. Haar leven tussen de sushi en patat […]
  • Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen1 november 2018 Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen Nadat Goor eerst verschillende ondernemersverenigingen kende werd begin november van het jaar 1988 Goor Collectief opgericht. Het eerste dagelijks bestuur bestond destijds uit […]