Tennis Open Goorse weer van start

Nu het gravel van Roland Garros is opgetrokken, is het de beurt aan de kinderen van Goor op hun kunsten te etaleren op de tennisbaan. De Open Goorse is inmiddels gestart met 114 deelnemers. Traditiegetrouw komen er veel tennissers uit de omligende kernen naar ’t Twentse Haagje voor het tennisevenement. De finales zullen zondag worden afgewerkt op de banen van De Mossendam.

tennisdame

Gerelateerde berichten

  • Ereleden Apollo in zonnetje gezet26 maart 2011 Ereleden Apollo in zonnetje gezet Wim Oonk, Henk Hofmeijer en Jan Lentelink zijn dinsdag bij de jaarlijkse ledenvergadering van Apollo door voorzitter Ruben van den Burg¬†benoemd tot ereleden. De leden dragen al jarenlang […]
  • Waterpolomannen De Hof weer aan kop1 maart 2015 Waterpolomannen De Hof weer aan kop De waterpolomannen van ZPC De Hof hebben de koppositie weer heroverd. De ploeg won na twee weken rust eenvoudig van EZPC 1. Halverwege had De Hof al een veilige marge gerealiseerd, 7-3. In […]
  • onze stem9 oktober 2012 Onze Stem zoekt nieuwe dirigent In verband met het afscheid van Peter Best, is zang- en oratoriumvereniging Onze Stem op zoek naar een vakbekwame dirigent. Het koor van 40 leden is gewend met pianobegeleiding in te […]
  • Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht15 augustus 2015 Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht Verkeersdeelnemers die dit weekeinde via de Enterseweg richting Enter of het Zeldam willen moeten een andere weg kiezen. Door werkzaamheden aan het asfalt is de weg na de rotonde bij de […]
  • Veel Goorse inbreng in nieuwe film ‘Teuntje’5 februari 2020 Veel Goorse inbreng in nieuwe film ‘Teuntje’ In de nieuwe streekfilm 'Teuntje' die nu wordt gedraaid en later dit jaar zal uitkomen spelen ook diverse Gorenaren mee. Zo is Jan Hulsegge, die ook al een rol heeft in de Finkers-film […]