Zeven medailles springgroep Excelsior

De springgroep van GV Excelsior heeft afgelopen weekend zeven medailles behaald bij de individuele springwedstrijden in Nijverdal. Tess Leemreijze veroverde een zilveren en een bronzen medaille. Kim Wijnen keerde met een zilveren medaille huiswaarts. Linde ten Thije werd vierde, maar vanwege het groot aantal deelnemers in haar categorie kreeg zij ook een medaille. Ymke Bakker mocht een bronzen medaille ophalen en Jarno Wijnen, de enige jongen die deelnam namens Excelsior, ging naar huis met een zilveren medaille. De medailles werden behaald op de onderdelen minitram vrij, minitram kast, vloer en dubbele trampoline.

excelsior1

Gerelateerde berichten

  • 16 september 2013 Jan Nijhof van start in Hellendoornrally Hij gaat terug naar de plek waar hij in de jaren negentig, samen met plaatsgenoot Gerard Cent Internationaal Rallykampioen werd van Nederland. Gorenaar Jan Nijhof is terug in de […]
  • Historisch Museum extra open tijdens Fietsvierdaagse14 oktober 2017 Historisch Museum extra open tijdens Fietsvierdaagse Het Goors Historisch Museum geeft ook dit jaar weer kleur aan de Fietsvierdaagse. Van 23 tot en met 26 oktober is het op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmiddag al geopend vanaf 12.00 uur. […]
  • Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices24 november 2017 Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig […]
  • Biologisch herfstbuffet bij De Bebsel4 oktober 2017 Biologisch herfstbuffet bij De Bebsel Op zaterdag 14 oktober vindt het Hofkracht & Woonfestival plaats in Goor. Ter gelegenheid daarvan is er mogelijkheid om aan te schuiven bij een volledig biologisch herfstbuffet in de […]
  • stolpersteine28 mei 2013 Stolpersteine plaatst zestien gedenkstenen Op vrijdag 12 juli legt de Duitse kunstenaar Gunther Demnig zestien Stolpersteine in Goor. Voor iedere Joodse inwoner van Goor, die in de Tweede Wereldoorlog door de nazi's werd vermoord, […]