Veteranen de Mossendam kampioen

Tennisvereniging de Mossendam heeft er een nieuw kampioensteam bij. Het team 55+ heren dubbel heeft zich tot kampioen gekroond in de competitie regio NO 2013. Het team bestaat uit de heren Posthuma, Kelderman, Koebrugge, Zendman, Hulsegge, Schalkwijk en aanvoerder Borkens. Als presentje kregen de mannen een mooie beker.

kampioenmossendam

Gerelateerde berichten

  • Hofbewoners hebben meeste beweging van Overijssel8 april 2014 Hofbewoners hebben meeste beweging van Overijssel In Goor en de overige kernen bewegen mensen meer dan in de rest van de provincie. De gemeente Hof van Twente is koploper als het gaat om het bedrijven van sport in vergelijking met andere […]
  • Goors judosucces in Neede24 november 2014 Goors judosucces in Neede Een goed begin van de Goorse judoka's van het zogenoemde driehoekstoernooi. Het eerste deel werd dit weekeinde afgewerkt in Neede en er waren gouden plakken voor Jarno en Kevin Tuitert, […]
  • Goor provinciaal kampioen opgroeien31 maart 2014 Goor provinciaal kampioen opgroeien Kinderen in het centrum van Goor hebben van Overijssel de beste omgeving om op te groeien. Dat blijkt uit onderzoek van het Kinderrechtencollectief dat alle gemeenten en wijken aan de hand […]
  • Rekenkamer moet eikenkwestie ophelderen21 februari 2019 Rekenkamer moet eikenkwestie ophelderen De PvdA is nog altijd zeer ontevreden over de gang van zaken rond de kapvergunning in Goor van de veelbesproken eiken. De sociaal-demcoraten zijn geschrokken en hopen dat de rekenkamer […]
  • Motie voor legale wietteelt volgens Nauta niet uitvoerbaar26 oktober 2016 Motie voor legale wietteelt volgens Nauta niet uitvoerbaar De motie van deĀ  lokale PvdA en de VVD om particuliere wietteelt voor medicinaal gebruik in de gemeente Hof van Twente toe te staan is vannacht met algemene stemmen aangenomen maar is […]