Open trainingsavonden bij AV Goor’75

Atletiekvereniging Goor’75 houdt de komende maand open trainingsavonden om kennis te maken met atletiek. Van woensdag 12 juni tot en met woensdag 3 juli is er iedere woensdag- en maandagavond een open trainingsavond. De jeugd kan dan kennismaken met diverse atletiekonderdelen, zoals: verspringen, hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Voor de senioren wordt er op de woensdagavond looptraining gegeven. De trainingstijden zijn hier te vinden. Deelname aan de open avonden is gratis.

speerwerpen

Gerelateerde berichten

  • Balkenende op de bühne in Goor 28 september 2009 Balkenende op de bühne in Goor Het persbericht is veelbelovend; Balkenende komt naar Goor. Niet dat er een woord aan gelogen is maar liefhebbers van de Minister President Jan Peter komen er toch bekaaid vanaf. Niet onze […]
  • goorschecourantlogo14 april 2013 Slag om Goor uitgelicht in jubileumkrant Het had de geschiedenis van Nederland ingrijpend kunnen veranderen. De slag om Goor in 1581 kostte op 't Schild destijds 100 mensen het leven en volgens de overlevering was het […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud4 september 2019 Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud De Hofkerk-gemeenschap houdt komende zaterdag haar jaarlijkse Open Huis met presentaties en workshops van diverse maatschappelijke instanties en activiteiten voor kinderen. Naast een […]
  • Vrijwel iedereen aan glasvezel5 maart 2019 Vrijwel iedereen aan glasvezel Hoewel een aantal nog niet tevreden is over de aanleg van glasvezel, behoort Goor tot de top van Nederland. Ruim 87% van de woningen in het Twentse Haagje is namelijk aangesloten op […]