Speciaal Schoolfeestboekje voor kinderen

Het School- en Volksfeest heeft een speciaal Schoolfeestboekje voor kinderen uitgebracht. Naast het traditionele Schoolfeestboekje, kunnen Goorse basischoolleerlingen in het speciale boekje hun programma volgen. Er staat onder meer informatie in over de kindermusical ‘Historisch Goors 750 Nieuws.nl’, de kinderoptocht en het optreden van Simone en Maureen op zaterdagmiddag. In het boekje wordt tevens opgeroepen om mee te doen aan de kinderoptocht, die dit jaar in het teken staat van Stad Goor 750 jaar.

kinderschoolfeest

Gerelateerde berichten

  • ‘Dramatische leidsman’ bezorgt plaatsgenoot Oldenzaal zege op Twenthe7 april 2013 ‘Dramatische leidsman’ bezorgt plaatsgenoot Oldenzaal zege op Twenthe Scheidsrechter Lansink uit Oldenzaal heeft zijn plaatsgenoten uit de derde klasse A vanmiddag "drie punten cadeau" gedaan tegen Twenthe Goor. De laagvliegende bezoekers uit de Boeskoolstad […]
  • Jeugdmode-winkel in Goor17 oktober 2009 Jeugdmode-winkel in Goor Goor heeft vanaf woensdag een jeugdmodezaak. De winkel met kleding voor kinderen en oudere jeugd komt onder de naam 'Jonge leu' in het pand waar tot begin deze week een Schoenendiscount […]
  • Optocht-thema 2017: Zo de wind waait…28 oktober 2016 Optocht-thema 2017: Zo de wind waait… Het thema van de komende allegorische optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest is 'Zo de wind waait...'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse vergadering van de […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie1 maart 2021 Milan ten Kate definitief naar FC Twente/Heracles-academie Milan ten Kate (foto) maakt de overstap van GFC naar de voetbal-academie van FC Twente en Heracles Almelo. Het Goorse voetbaltalent speelde bij GFC in het JO12 1-team en volgde een lange […]