Wegen afgesloten rond Goor

Er komt opnieuw grote verkeershinder rond Goor. Terwijl in het Twentse Haagje al diverse wegen zijn opgebroken, worden de komende maand de hoofdwegen rond Goor aangepakt. De provincie Overijssel pakt namelijk de provinciale weg N346 aan. Komende maandag wordt gestart met de werkzaamheden, die bestaan uit het plaatselijk aanbrengen van nieuw asfalt op de hoofdrijbaan en het plaatselijk vernieuwen en asfalteren van de fietspaden en parallelwegen. Van 17 tot en met 21 juni is de weg van Goor naar Delden afgesloten. Daarna wordt de kruising bij het Twentekanaal richting Hengevelde aangepakt. Als laatste is de weg naar Lochem aan de beurt. De werkzaamheden duren tot en met 19 juli. Lees verder voor de omleidingen.

afsluitingn347

Verkeer van en naar Goor moet de komende periode flink omrijden. Als de weg van de kruising ‘De Poste’ naar Delden is afgesloten, dienen automobilisten via Hengevelde en Bentelo naar Delden en Hengelo te rijden. Ook is het mogelijk om naar Enter te rijden en daar de A1 op te gaan (plattegrond). Deze werkzaamheden duren tot en met 21 juni.

omleiding1

Van 26 juni tot en met 7 juli is het niet mogelijk om de gebruikelijke weg naar Hengevelde te nemen. Er zijn dan werkzaamheden vanaf de ‘witte brug’ over het Twentekanaal tot de kruising richting Hengevelde. Doorgaand verkeer naar Hengevelde dient dan om te rijden.

omleiding2

Van 8 tot en met 19 juli zijn de laatste werkzaamheden aan de N346 rondom Goor. Dan is de weg naar Lochem langs het Twentekanaal afgesloten. De provincie raadt aan om dan via de A1 naar Lochem te rijden. Het bestemmingsverkeer (aanwonenden, fietsers, openbaar vervoer en hulpdiensten) wordt bij alle afsluitingen door verkeersregelaars geregeld.

omleiding3