Koebrugge reikt optochtprijzen uit

koebruggeRoelof Koebrugge reikt op zondag 30 juni de hoogste prijzen uit van de Allegorische Optocht. Koebrugge zit sinds 1976 bij de Optochtjury en neemt na 37 jaar afscheid. Hij zal komend Schoolfeest voor de laatste keer de optochtwagens beoordelen. De voorzitter van de Optochtjury zit boven bij De Ster en heeft zo prima zicht op de optocht en de menigte. Op de Schoolfeestweide is er inmiddels ook de nodige bedrijvigheid. Daar is namelijk begonnen met de opbouw van de Tente. Komende woensdag zal de Schoolfeesttent voor het eerst in gebruik worden genomen, als Koning Willem-Alexander het startschot geeft voor de viering Stad Goor 750 jaar. 

Gerelateerde berichten

  • Lentekriebelzzz… bij De Ster16 maart 2016 Lentekriebelzzz… bij De Ster Verschillende ondernemers uit Goor stallen morgenavond hun waar uit in de achterzaal van café De Ster. Daar is de jaarlijkse Lentefair onder de titel 'Lentekriebelzzz...'. Verschillende […]
  • Wijnkamp in actie tegen hondenpoep24 oktober 2013 Wijnkamp in actie tegen hondenpoep Ook de bewoners van De Wijnkamp hebben zich gegroepeerd. De omwonenden komen in actie tegen hondenstront. "Vanmorgen was het wederom raak. Een grote lading bij mijn buurman voor. En ook […]
  • Poes vermist omgeving Het Jannink10 april 2014 Poes vermist omgeving Het Jannink De poes van de familie Groeneveld is 6 april op een onbewaakt ogenblik uit huis weggevlucht. Het gaat om een grijs/zwarte cypers met een gedeeltelijk geamputeerd linker achterpootje […]
  • img 289327 november 2013 Karwei Goor mogelijk beste bouwmarkt (update) De Goorse vestiging van Karwei dingt mee naar de beste Karwei van Nederland. De Goorse onderneming is doorgedrongen tot de laatste drie vestigingen. In Amersfoort wordt de winnaar van de […]
  • Olympisch boter…8 februari 2022 Olympisch boter… Op social media zagen we afgelopen week plaatjes voorbij komen van ene Marco B. Voorheen getalenteerd zanger en jurylid. Struinend met plastic tassen aan een karretje leek het erop alsof […]