Rikkert slaat dubbelslag op internationaal toernooi

Maurien Rikkert maakt deze week furore op het Amstelveen Future Tournament. De achttienjarige Goorse bereikte vandaag de kwartfinale van het enkelspel en de halve finale van het dubbelspel op het internationale toernooi. Rikkert was individueel te sterk voor Daria Salnikova. Ze versloeg de Russische, die op plek 604 op de wereldranglijst staat, met 1-6, 6-2, 6-2. In de kwartfinale neemt Rikkert het morgen op tegen de als vierde geplaatste Amerikaanse Bernarda Pera. In het dubbelspel bereikte Rikkert samen met Roos van der Zwaan de halve finale door Tessa Breve en Kim van der Horst met 2-6, 7-6 (9), 15-13 te verslaan. Morgen is het als eerste geplaatste duo Tereza Malikova/Alina Wessel de tegenstander in de halve eindstrijd.

maurienrikkert2

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel9 december 2015 De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel De Sportschool in Goor heeft een eervolle erkenning in de wacht gesleept. De onderneming van Linus Pijfers is verkozen tot de beste sportschool van Overijssel. Ook landelijk scoort de […]
  • Een tipje van de sluier…20 mei 2017 Een tipje van de sluier… Na een natte start kwam de Open Dag in de Schoolfeestloods in gang. Belangstellenden stroomden in grote getale naar de Nijverheidsweg om de praalwagens in wording aan een grondige […]
  • Glasvezel Gijmink nog ver weg21 januari 2022 Glasvezel Gijmink nog ver weg Een groot deel van de Goorse wijk 't Gijmink beschikt nog niet over glasvezel en het kan volgens wethouder Harry Scholten ook nog wel even duren voordat dat zover is. Hij zie dat tijdens […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof23 november 2019 Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof Voor Carintreggeland Huis De Stoevelaar en De Wheehof is de instelling op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Een voor de zangmiddag, een bij de bewegingsmiddag voor […]
  • Dode gevonden in Twentekanaal17 december 2014 Dode gevonden in Twentekanaal In het Twentekanaal is ter hoogte van de Meenweg een lichaam gevonden. Het lichaam zou zijn ontdekt door een boot van Rijkswaterstaat die de politie heeft ingelicht. De recherche doet […]