ZondagMiddagCafé voor senioren

Komende zondag wordt er weer een ZondagMiddagCafé georganiseerd in Goor. Het ZondagMiddagCafé is geopend voor alle senioren uit de Hof van Twente. Omdat de zondag voor sommige senioren een lange dag kan zijn, kan de activiteit van Welzijn Ouderen Hof van Twente een leuk dagje uit zijn. Er kan worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub worden gespeeld, maar bovenal is het een gemoedelijk samenzijn en praten. Het ZondagMiddagCafé begint zondag om 14.00 uur in het Soosgebouw aan de Schoolstraat en sluit rond 16.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Aanmelden is niet nodig.

welzijnouderen

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi is de Goorse winter…(7)13 februari 2021 Hoe mooi is de Goorse winter…(7) En hier is alweer de zevende serie van de prachtige winterprenten die door onze lezers zijn ingestuurd. Ook nu weer idyllisch en divers. We gaan door zolang de voorraad trekt dus de […]
  • Stichting Kringloopbedrijf Wawollie failliet30 november 2016 Stichting Kringloopbedrijf Wawollie failliet De Stichting Kringloopbedrijf Wawollie is vandaag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. De stichting is de organisatie achter de gelijknamige kringloopwinkel, die in juli van dit […]
  • Benoeming van een bevlogen burgervader28 februari 2017 Benoeming van een bevlogen burgervader U kunt er deze dagen niet omheen: politici. In tijden van verkiezingen drukken zij hun neus massaal tegen het venster. Kandidaten voor de Tweede Kamer heeft ons Twentse Haagje niet meer […]
  • Gospelgroep Metanoia speelt in de Ark  4 maart 2014 Gospelgroep Metanoia speelt in de Ark In de Ark is zondag om 10 uur een gastendienst waarin de gospelgroep Metanoia uit Enschede mee zal werken aan de dienst. De dienst wordt geleid door voorganger Jan Bakker. De samenzang […]
  • Goors duo terug in theaters7 september 2010 Goors duo terug in theaters Helligen Hendrik is terug in de theaters. Na een afwezigheid van anderhalf jaar brengt het toornige personage, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink een compleet nieuw programma op de […]