Schoolfeest vieren op Times Square

timessquare

Vlak voor het Moeder aller Feesten duikt de Schoolfeestvlag weer in alle uithoeken van de wereld op. Vanaf Times Square in New York wenst Emmy van de Riet iedereen een heel fijn Schoolfeest. Ze kan er zelf dit jaar niet bij zijn omdat ze gisteren is vertrokken naar de Verenigde Staten. Daar zal zij de hele zomer werken op een Summercamp, vlakbij New York City. Familie en vrienden willen haar via deze weg een plezierige en onvergetelijke tijd toewensen. Ook in Bulgarije is de Schoolfeestvlag gespot. Voor Mike, Kenny, Kai en Kevin zit de vakantie in Sunny Beach er weer bijna op. Maar niet voordat er een foto is gemaakt met de gele vlag.

Gerelateerde berichten

  • Helligen Hendrik in uitverkocht huis13 december 2013 Helligen Hendrik in uitverkocht huis De bühne in De Reggehof is dit weekend volledig voor Helligen Hendrik. De Goorse schouwburg is vanavond en morgenavond afgeladen vol voor de voorstelling van de Goorse cabaretier. Samen […]
  • Versteegen debuteert met aangrijpend boek2 februari 2018 Versteegen debuteert met aangrijpend boek Het is het eerste boek van zijn hand en meteen een verhalenbundel met een aangrijpend en eerlijk relaas. René Versteegen heeft vandaag zijn boek Missy Impossible (pseudoniem van […]
  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]
  • Vergane glorie…12 november 2019 Vergane glorie… Tien jaren lang werd het aangezicht bij het binnenrijden van Goor, vanuit Markelo, ontsiert door een lelijke bouwval aan de rechterkant. 'Ontsierlijk ogen' lijkt een beetje aanstekelijk […]
  • Meer woningen weg voor minder geld15 augustus 2010 Meer woningen weg voor minder geld Het aantal verkochte woningen is in Goor en omgeving in de eerste helft van dit jaar met 17% gestegen. Dat is de uitkomst van een onderzoek van woningmarktcijfers.nl.  Wel werd er […]