Schoolfeestfotopagina weer online

Het is een feest der herkenning en bovenal een smakelijk voorgerecht in aanloop naar het summum van het jaar: het terugkijken van Schoolfeestfoto’s van voorgaande edities. Vanaf nu kan het weer op onze site. Ook voor de komende editie zullen we weer met een camera in de Tent te vinden zijn. Hebt u nog mooie kiekjes van, voor of tijdens Het Schoolfeest. Mail deze dan naar de redactie. Voor nu moet u het nog even doen met de voorpret en de beelden van vorig jaar.

borreluurtje

Gerelateerde berichten

  • Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat10 januari 2019 Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat De politie heeft gisteravond langdurig onderzoek gedaan in een bosperceel ter hoogte van de Pieter Langendijkstraat. Daarbij werden speurhonden ingezet en zijn er foto's gemaakt van de […]
  • De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog…20 december 2018 De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog… Het lijkt er nog niet op dat het kwik in de komende weken ver onder nul zal dalen maar toch is de Goorse IJsclub klaar voor een nieuw seizoen op natuurijs. Vandaag is het terrein aan de […]
  • Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud29 april 2012 Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud Twenthe heeft een punt overgehouden aan het duel met de Tubanters.┬áDe ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis hield de titelkandidaat op 1-1 in eigen huis. Guus Lummen nam de Goorse treffer […]
  • Medewerkers en ouderen Wheehof gezellig op stap12 juni 2018 Medewerkers en ouderen Wheehof gezellig op stap Medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van De Wheehof genoten dit weekeinde samen van een mooie dag in de Achterhoek. De warme zaterdag begon buiten op het terras in Ruurlo bij […]
  • Benny ‘Blokker’ Waanders te gast in Portret30 september 2015 Benny ‘Blokker’ Waanders te gast in Portret Benny Waanders staat deze week centraal in het Hofstreek-programma Portret. Geboren en getogen in Delden, maar hij is nu inmiddels geruime tijd woonachtig in ons Twentse Haagje. Na eerst […]