Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)

Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit met zwarte vlekken. Hij luistert goed naar zijn naam en is erg aanhankelijk. De parkeerplaats bij de C1000 is normaal overdag zijn favoriete verblijfplaats. Heeft u iets gezien of weet u waar Gijs is, dan graag uw reactie op telefoonnummer.

Update: Gijs is weer thuis.

jb katergijs vermist

Gerelateerde berichten

  • Katje zwerft in buitengebied (UPATE)21 maart 2011 Katje zwerft in buitengebied (UPATE) Deze kat zwerft sinds twee dagen rond in het buitengebied van Goor richting Enter. Het cypersgrijze katje heeft groene ogen, 3 witte sokjes (pootjes) en voor een heel klein wit vlekje op […]
  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • jb_katjerry14 november 2012 Zwarte kat vermist Ten Boschstraat Jerry, de zwarte kat van de familie Nuninga, wordt al enige weken vermist. Hij is zwaar gebouwd en heeft een witte bef een teentjes. Jerry is weggelopen aan de J H Ten Boschstraat. Heeft u […]
  • Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update)17 mei 2013 Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update) Rover, de oppaskat van Ilse, heeft gisteren de benen genomen. Hij is het laatst gezien in de Oude Haaksbergerweg. Rover is middelgroot en heeft een zwarte/witte vacht. Kunt u Ilse helpen […]
  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]