Schoolfeestmunt geldig komend weekend

De Schoolfeestmunt is ook te koop- en te besteden tijdens het komende feestweekeinde. Het Schoolfeestbestuur wilde aanvankelijk dat de stichting 750 jaar Goor een andere munt zou hanteren maar na nieuw overleg is besloten dat er toch betaald kan worden met de ijzeren Schoolfeestmunt. De tent is komende vrijdag geopend vanaf 19.00 uur als de Oale Bigband speelt. Zaterdag is er de Meerkamp en demonstraties overdag en het korenfestival s’avonds. De zondag is de tent vanaf half twaalf open voor het Kapellenfestvival en de Jeugdavond tot 22.00 uur. Op maandagmiddag zijn de senioren uitgenodigd in de feesttent. De Goorse horeca hanteert de zogenoemde Stermunt tijdens de twee ‘Nachten van Goor’.

munt750

Gerelateerde berichten

  • 2 april 2013 Banier Goor Collectief vermist Een banier van ondernemersvereniging Goor Collectief is sinds vorige week verdwenen. Waarschijnlijk is de banier, die voor bakkerij Nollen hing, door de harde wind losgeraakt. Diegene die […]
  • koebrugge14 juni 2013 Koebrugge reikt optochtprijzen uit Roelof Koebrugge reikt op zondag 30 juni de hoogste prijzen uit van de Allegorische Optocht. Koebrugge zit sinds 1976 bij de Optochtjury en neemt na 37 jaar afscheid. Hij zal komend […]
  • Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’3124 april 2018 Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’31 Twenthe trof vanavond Jong Excelsior '31 in de halve finale van de Tukker Cup. Het duel werd gespeeld op het veld van WVV '34 in Hengevelde. De eerste kansen waren voor Twenthe, maar […]
  • Omwonenden willen alsnog weigering vergunning nieuwe Lidl op basis van nieuw onderzoek8 juli 2021 Omwonenden willen alsnog weigering vergunning nieuwe Lidl op basis van nieuw onderzoek Inwoners van de Kerkstraat en de Laarstraat zijn bij de bestuursrechter een procedure gestart met als doel de vergunning die is afgegeven voor de bouw van een nieuwe Lidl-supermarkt op […]
  • Dag van de Dialoog25 oktober 2016 Dag van de Dialoog Goor geeft op donderdag 10 november ook kleur aan de Dag van de Dialoog. In kleine groepen met mensen uit verschillende culturen wordt aan het einde van de middag met elkaar aan tafel […]