Lof over tentoonstelling 750 jaar Goor

De bezoekers die de tentoonstelling in het kader van 750 jaar Goor hebben gezien zijn vol lof. ‘Veel diversiteit en prachtige kunstwerken’ is veel gehoord. In het gemeentehuis zijn de werken van de vermaarde Goorse kunstenaar Jan Broeze te zien en in de Hofkerk schilderwerken, beeldende kunst en pentekeningen van allerhande andere Goorse kunstenaars. Een greep uit de namen: Wolter Wiegerinck, Erwin Middelhuis, Anne Maat, Patrick van den Burg, Lies de Vries, Mariël Vehof, Ger Eeftink en vele anderen. Burgemeester Nauta opende vrijdag de beide exposities samen met initiator Nelleke Bakx. De Hofkerk is ’s middags te bezoeken, het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

tentoonstellinggoor

Gerelateerde berichten

  • Hartelijk gefeliciteerd23 december 2012 Hartelijk gefeliciteerd Hartelijk gefeliciteerd met jouw 50e verjaardag. Rudie, Alice en Roy
  • Aftrap comedyfoyer met Thijs Kemperink17 februari 2015 Aftrap comedyfoyer met Thijs Kemperink De Reggehof komt met een nieuwe concept om ook jongeren naar de schouwburg te lokken. Vrijdag is de aftrap met de eerste editie van de comedyfoyer. Cabaretier Thijs Kemperink zal samen met […]
  • The Read Shop geopend11 maart 2017 The Read Shop geopend The Read Shop heeft vandaag voor het eerst de deuren. De zaak heeft na een week intensieve inspanning een metamorfose ondergaan. De kleuren van Bruna hebben plaatsgemaakt voor het groen […]
  • Burendag Stocreve wederom succes26 september 2017 Burendag Stocreve wederom succes Ze geven elk jaar vertrouwd invulling aan de Nationale Burendag. De bewoners van Stocreve op het Heeckeren. Daar werd Heel Burendag Bakt omlijst met allerhande lekkernijen. Verder werd de […]
  • Reggehof-directeur houdt hoop13 juli 2012 Reggehof-directeur houdt hoop De Reggehof moet in een vijfde van haar personeelsbestand snijden nu de bezuinigingen doorgevoerd gaan worden. Ook de zal het gevolgen hebben voor het programma, maar ondanks alle […]