Bizar tennisweekend voor familie Rikkert

De emoties in huize Rikkert slingeren op dit moment heen en weer. De Goorse tennisfamilie boekte dit weekend wisselend succes. Maurien Rikkert werd bij het future toernooi in Amstelveen uitgeschakeld in de kwartfinale. De Amerikaanse Bernarda Pera was te sterk. Ook in het dubbelspel vond ze haar Waterloo, ditmaal bij de laatste vier. Haar broer Jorrin Rikkert wist wel te zegevieren. En hoe? Met zijn team Hasselo wist hij de halve finale te bereiken in de strijd om de nationale titel. Uiteindelijk moest het lot beslissen wie er naar de laatste vier zou gaan. Na een 3-3 tussenstand in wedstrijden, bleek beide ploegen ook met het aantal games in evenwicht te zijn, 63-63. Omdat Rikkert en zijn mannen de hoogste kaart hadden getrokken, mogen zij nog blijven dromen van de nationale titel. In het team speelt ook Justin Eleveld, nog altijd één van de grootste talenten van ons land.

tennisbal

Gerelateerde berichten

  • Middenstand lijdt onder werkzaamheden3 oktober 2013 Middenstand lijdt onder werkzaamheden De winkeliers in het Goorse stadshart krijgen minder Goorse klandizie door de grootscheepse herinrichtingswerkzaamheden. Een poll op deze site wijst uit dat een aanzienlijk deel van de […]
  • jb sleutel-gevonden catsstraat5 februari 2013 Sleutelbos gevonden in de Catsstraat In de Catsstraat is maandagmiddag een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 0547-851946.
  • Felicitatie21 december 2009 Felicitatie Hallo Truus ook van ons een felicitatie bij dit heugelijke feit en uiteraard veel gezondheid daarbij wensen je Bertus en Marianne de Wals
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • gogojeanspand4 april 2012 Go Go Jeans ruimt magazijn op Na een recontructie van het stukje Kerkstraat voor Go-Go Jeans & Casuals is vanaf morgen de collectie van de Goorse kledingwinkel aan verandering onderhevig. Er is een éénmalige […]