Hockeydames grijpen naast promotie

Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed in de wedstrijden niet veel onder voor de opponent, maar trok wel in alle duels aan het korste eind. De eerste wedstrijd tegen Maarssen eindigde in een 2-0 nederlaag. In het tweede duel met Bommelerwaard kwam GMHC via Ilse Veltkamp wel tot scoren, maar dat bleek niet genoeg voor de zege, 3-1. De laatste wedstrijd tegen Hisalis ging met 1-0 verloren. De hockeydames acteren daardoor ook volgend seizoen in de vierde klasse.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • bokbier 2012 32518 oktober 2012 Puristen op zoek naar lekkerste bokbier Het is een Goorse traditie geworden: Als de bladeren van de bomen vallen wordt het tijd om te bepalen wat het lekkerste bokbiertje┬ávan het jaar is in 't Twentse Haagje. De Goorse slijter […]
  • Brent ziet het levenslicht29 september 2016 Brent ziet het levenslicht De Nozem-olie kan rijkelijk vloeien in de Zwaluwstraat, met de komst van Brent is de straat weer een buurtgenootje rijker is. De trotse ouders zijn Bart Sportel en Ellen Kamp, niet minder […]
  • Musical Waerdenborch in geest van Jules15 april 2016 Musical Waerdenborch in geest van Jules Op Scholengemeenschap de Waerdenborch hebben ze zich de laatste maanden beziggehouden met de musical Sneeuwwitje. In Goor hebben de leerlingen de editie van Jules Deelder uit de kast […]
  • Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal20 oktober 2014 Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal Er komt een heus Sinterklaasjournaal op deze site. Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Goorse filmmaker Stephan Kuipers vier afleveringen produceren die via het eigen Youtubekanaal […]
  • Wie zijn dit ? (2)28 mei 2008 Wie zijn dit ? (2) Dit is de tweede editie van een groot aantal foto's van Gorenaren die op de kiek zijn gezet in een ver verleden. De vrouw rechts komt vanuit de Grotestraat en fietst in de richting van de […]