Hockeydames grijpen naast promotie

Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed in de wedstrijden niet veel onder voor de opponent, maar trok wel in alle duels aan het korste eind. De eerste wedstrijd tegen Maarssen eindigde in een 2-0 nederlaag. In het tweede duel met Bommelerwaard kwam GMHC via Ilse Veltkamp wel tot scoren, maar dat bleek niet genoeg voor de zege, 3-1. De laatste wedstrijd tegen Hisalis ging met 1-0 verloren. De hockeydames acteren daardoor ook volgend seizoen in de vierde klasse.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • Zomerprogramma Het Kukelnest14 mei 2014 Zomerprogramma Het Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij het Kukelnest heeft de laatste weken hard gewerkt aan haar zomerprogramma. Uitkomst is dat elke derde zondag van de maand er iets extra's te […]
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]
  • Vergiftigde kindjes in een laffe wereld…11 april 2017 Vergiftigde kindjes in een laffe wereld… Het is bijna Pasen. Een lekker lang weekend voor de boeg waar we de nodige cholesterol weer naar binnen kunnen schuiven. Vroeger, toen we nog pukkelige pubers waren en met frisse tegenzin […]
  • Open dag Scouting Goor26 maart 2009 Open dag Scouting Goor De Goorse jeugd krijgt morgen weer de mogelijkheid om kennis te maken met Scouting. Onder de naam ‘vriendjes/vriendinnetjes’ opkomst krijgen zij de kans om een kijkje te nemen in de […]
  • Goorse prijzen op Henk Nijenhuistoernooi1 juni 2014 Goorse prijzen op Henk Nijenhuistoernooi Diverse Goorse teams hebben zaterdag van zich doen spreken op de 34ste editie van het Henk Nijenhuistoernooi bij SV Hector. De Twenthe Mini's, Hector F3, Twenthe E4, Hector E1, GFC Meisjes […]